Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hvězdy bez make-upu: Krásné a přirozené i bez vrstvy líčidel

  • Těmhle kráskám to sluší i bez nánosu líčidel.
    20. ledna 2014 | 08:45

    Bez vrstvy líčidel je většinou neuvidíte. Za šminky a vizážisty utrácejí celebrity doslova majlant. Přesto se najde i pár odvážných, které se nebojí ukázat světu svoji pravou tvář. A vypadají skvěle!

  • Anne Hathaway

    Anne Hathaway
    Autor: profimedia.cz
    Jedna z nejznámějších hollywoodských krásek, která je od září 2012 šťastně vdaná za hereckého kolegu Adama Shulmana, si z make-upem hlavu lámat skutečně nemusí. Vypadá skvěle s ním i bez něj.

    Jedeantřicetiletá držitelka Oscara ale se svým vzhledem spokojená není a má z něj komplexy méněcennosti. V jednom z rozhovorů prohlásila, že není hezká. Má prý divné rysy a velkou postavu s malou hlavou.

  • Beyoncé Knowles

    Beyoncé Knowles
    Autor: profimedia.cz
    Ani dvaatřicetiletá americká zpěvačka, herečka, producentka, textařka, módní návrhářka a sedmnáctinásobná držitelka prestižní ceny Grammy, nemusí na svůj obličej nanášet tuny líčidel, aby vypadala krásně.

    Potvrzuje to i snímek z dovolené na jachtě, který zveřejnila na sociální síti, na němž není po make-upu ani stopy. Přesto na něm tahle sexbomba vypadá skvěle.

  • Gisele Bündchen

    Gisele Bündchen
    Autor: profimedia.cz
    A přirozeně půvabná je i dvaatřicetiletá brazilská supermodelka německého původu, která je nejlépe placenou topmodelkou světa, ambasadorkou dobré vůle OSN pro životní prostředí, občasnou herečkou a producentkou.

    Sama o sobě tvrdí, že je obyčejnou holkou v luxusním těle. A dokazuje to i tím, že si klidně vyjde na ulici bez make-upu. I bez vrstvy pudru, řasenky a rtěnky, ale vypadá dvojnásobná maminka skvěle.

  • Ashley Tisdale

    Ashley Tisdale
    Autor: Instagram/Ashley Tisdale
    Všichni ji známe z Muzikálu ze střední jako Sharpay Evans. Dívku, která nemůže žít bez make-upu. V reálném životě ale nemá tahle osmadvacetiletá americká herečka, zpěvačka a televizní producentka problém s tím, ukázat světu svou pravou tvář. A musíme říct, že vypadá krásně!

  • Jennifer Lawrence

    1912613:gallery:true:trueTřiadvacetiletá hvězda filmu Hunger Games už má na kontě Oscara a je druhou nejvýdělečnější herečkou Hollywoodu. Křehká kráska s modrýma očima je zkrátka nejen okouzlující, ale i nadaná. A i když nepatří mezi ty kolegyně, které si bez make-upu klidně vyrazí na nákupy, díky její poslední roli můžeme posoudit, že i bez vrstvy šminek jí to sluší.

  • Heidi Klum

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
    I když krásná modelka a čtyřnásobná matka už oslavila čtyřicítku, nepřestává nás ohromovat krásnou postavou i dokonalou pletí. I když svět modelingu už pomalu opouští, na svůj vzhled velmi dbá. A tvrdí, že tajemství krásy spočívá v tom, nebýt příliš hubená.

    "Vždycky je lepší mít trochu masa na kostech. Když máte jen svaly a žádný tuk, můžete skončit s vyzáblým obličejem, který vám přidá pět nebo deset let," varuje ženy Heidi. A jak můžete sami posoudit, ví zřejmě, o čem mluví. I bez make-upu totiž vypadá nádherně.

  • Lady Gaga

    Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz
    Všichni její tvář znají s výrazným make-upem, kterým je pověstná. Bez výrazného líčení a extravagantních kostýmů se na veřejnosti totiž téměř neobjevuje. Možná proto, že je údajně se svým vzhledem nespokojená.

    "S make-upem nebo bez něj, uvnitř jsem pořád stejná," prohlásila ale před lety nejvýdělečnější zpěvačka světa. Přesto ji bez vrstvy ličidel máme šanci spatřit jen na několika málo fotografiích.

  • Blake Lively

    Blake Lively
    Autor: Instagram
    Šestadvacetiletá americká herečka a modelka je známá tím, že to s make-upem nepřehání. Nemá ani důvod. Je totiž přirozeně krásná. Neváhá proto na svém profilu zveřejňovat fotky, na kterých je třeba hned po probuzení.

    V civilu a na natáčení preferuje takzvaný "nude look". Stačí jí používat BB krém či make-up světlejšího odstínu, řasenku, zvýraznit obočí a doplnit to například broskvovým leskem.

  • Demi Lovato

    Demi Lovato
    Autor: profimedia.cz

     

  • Claire Danes

    1912615:gallery:true:true

     

Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, bez make-upu
Diskuse ke článku
.