Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

S nebo bez? Jak se nám sexy herci líbí víc?

  • Zdají se vám slavní herci s vousy sexy, nebo byste je poslala pro žiletky?
    16. ledna 2014 | 14:45

    Máte slabost pro tvářičku hladkou "jako dětský zadeček", nebo se raději tváří otřete o drsný mužský plnovous? Někteří slavní muži zkusili obojí. Jak jim to sluší?

  • Ryan Gosling

    Ryan Gosling
    Autor: shutterstock.com, profimedia.cz
    S vousy nebo bez u Ryana Goslinga je nám evidentně úplně jedno, co má na obličeji. Za poslední tři roky totiž jeho jméno figurovalo snad ve všech žebříčcích nejvíc sexy mužů planety. Kdybyste si na něj náhodou brousily zuby, máte volné pole. Charismatický herec se totiž před Vánoci rozešel se svojí partnerkou Evou Mendes.
  • Brad Pitt

    Brad Pitt
    Autor: shutterstock.com, profimedia.cz
    Někomu se možná zdá, že Brad Pitt vedle Angeliny zpustnul, nám ale přijde že konečně opustil vizáž blonďatého "slaďouška" a změnil se v chlapa. S vousy vypadá ještě víc sexy (a to jsme si myslely, že víc už to nejde!) a ve svých padesáti jen kvete.
  • George Clooney

    George Clooney
    Autor: shutterstock.com, profimedia.cz
    Jako James Bond nebo jako volnomyšlenkářský umělec? Ani u hollywoodského proutníka (u kterého si stále nedokážeme představit, že by mohl být gay) se nejsme schopny rozhodnout, jestli se nám líbí víc s nebo bez. V redakci jsme rozděleny na dva tábory. Jedny chceme gentlemana, druhé bohéma.
  • Liam Hemsworth

    Liam Hemsworth
    Autor: shutterstock.com, profimedia.cz
    A další z adeptů na cenu "je nám jedno co máš na sobě, stejně tě milujeme". Hvězda filmu Hunger Games - Liam Hemsworth se svým sexy pohledem automaticky katapultoval mezi snové muže mnoha dívek a žen. Takže Liame, se svými vousy si dělej co chceš, hlavně se ale, moc prosíme, nevracej k Miley Cyrus!
  • Robert Pattinson

    Robert Pattinson
    Autor: shutterstock.com, profimedia.cz
    Tady máme ovšem jasno! Robert s vousy ne a ne. Možná už jsme si ho natolik spojily s postavou Edwarda Cullena (i když se tomu Robert Pattinson sám urputně brání), že chceme aby vypadal pořád perfektně, pravdou ale zůstává, že s plnovousem slavný herec prostě zpustl. Navíc mu na kráse nepřidávají ani přibraná kila.
  • Ben Affleck

    Ben Affleck
    Autor: shutterstock.com, profimedia.cz
    Naopak Ben Affleck je mužem, kterého jednoznačně preferujeme vousatého. S plnovousem totiž konečně vypadá jako chlap a ne jako věčný chlapec. Jennifer Garner má na Bena zkrátka dobrý vliv.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.