Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Víc nahá než oblečená! Skandály přitahující aristokratka si vyrazila naostro

19. ledna 2014 | 06:00

Bez kalhotek, i podprsenky! V outfitu, který nenechal nikoho na pochybách o tom, zda má excentrická aristokratka na sobě spodní prádlo, dorazila Lady Victoria Hervey (37) na prestižní večírek. A budila zaslouženou pozornost!

Dokonale tvarované křivky, štíhlá postava, ani gram tuku navíc. I když téhle dámě táhne už na čtyřicet, rozhodně se nemá za co stydět. A je si toho patřičně vědoma.

Svoji touhu vyniknout za všech okolností ukázala na after party, která se každoročně koná po předávání prestižních Zlatých globů. Na večírek Weinstein Company a Netflix do hotelu Beverly Hilton dorazila s vlasy sčesanými na stranu, na nohou měla černé páskové sandály na podpatku a na sobě model, který toho víc odhaloval, než skrýval.

Šaty, které připomínaly spíš model z pohádky o chytré horákyni, vytvořil indický módní návrhář Gaurav Gupta. Ten se specializuje na evropskou couture módu a milují ho nejen v Evropě, ale i v Japonsku, v Rusku a Indii.

Lady Victoria Hervey pojala róbu na after party opravdu poněkud netradičně.
Autor: Reuters

Není to poprvé, co Hervey šokovala svou módní volbou. Loni v září si například do londýnského klubu Loulou v londýnské čtvrti Mayfair vyrazila v průsvitných šatech z černé krajky, které byly tak těsné, že se jí při vášnivém tanci roztrhly ve švu přímo na zadečku. Při nastupování do taxíku tak půvabná aristokratka všem ukázala své pozadí v plné kráse.

A v roce 2012 na sebe strhla pozornost během prestižního filmového festivalu ve francouzském Cannes. Na party rapera P Diddyho, kterou uspořádal na soukromé jachtě, přišla také s "holým" zadkem. I tenkrát zvolila podobné průsvitné šaty, ve kterých byla vidět skromná tanga, která si pod ně oblékla.

Lady Victoria Hervey v roce 2012 přitáhla pozornost i během prestižního filmového festivalu ve francouzském Cannes.
Autor: profimedia.cz