Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svlékali se pro peníze! Slavní, kteří se živili striptýzem

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    13. ledna 2014 | 06:00

    Ne všechny obdivované celebrity, které si dnes okázale nezadají, byly vždy tak svaté, jak se tváří. Některé z nich si před svým debutem ve světě šoubyznysu totiž vydělávaly na živobytí poněkud pofidérním způsobem. Třeba striptýzem!

  • Lady Gaga

    Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz
    U Lady Gaga už nás už skoro nic nepřekvapí. Když jsme se tedy dozvěděli, že byla striptérkou, vlastně nám to dokonale zapadlo do její bláznivé osobnosti. Slavná zpěvačka se ve svých osmnácti letech polonahá předváděla mužům v baru u tyče. Na svoji minulost je však hrdá.

    "Ve strip klubu jsem pracovala když mi bylo osmnáct a jsem za tuto zkušenost opravdu ráda. Objevila jsem díky tomu obrovskou vnitřní svobodu. A musím říct, že moje vystoupení byla pěkně divoká.", říká Lady Gaga a dodává: "Byla jsem oblečená celá v černé kůži a tancovala na songy od Black Sabbath, Guns N' Roses a Faith No More. Prostě nářez!"

  • Courtney Love

    Courtney Love
    Autor: ČTK
    I když se vám možná zdá, že nejkontroverznější žena světového šoubyznysu se striptýzem vlastně nikdy nepřestala, před tím, než se Courtney Love proslavila jako frontmanka skupiny Hole a ještě víc jako manželka Kurta Cobaina, živila se odhazováním svých svršků.

    Praxi, kterou nabyla v klubech na Aljašce a v Japonsku, pak maximálně využila při svých koncertech, na kterých se mimochodem svléká dodnes. A co o své nevalné minulosti soudí sama Courtney: "Když berete drogy, potřebujete mít spoustu peněz. Takže jsem si říkala, že když si svlíkáním vydělám milion dolarům, budu si moci koupit všechny drogy co budu chtít. Což se mi mimochodem povedlo."

  • Renee Zellweger

    Renee Zellweger
    Autor: Profimedia.cz, Archiv Blesku
    Renne, kterou všichni znají spíš pod jménem Bridget Jonesová, si za celou dobu své herecké kariéry cílevědomě buduje auroru hodné holky. Tu by jí ale mohl trošku narušit fakt, že ještě před svým hollywoodským úspěchem pracovala v jednom z texaských striptýzových klubů.

    Slavná herečka se ale urputně brání tím, že v klubu sice pracovala, ovšem vždy oblečená - údajně zde totiž působila pouze jako servírka. Záleží tedy jen na vás, jestli jí to budete věřit.

  • Brad Pitt

    Brad Pitt
    Autor: EPA, Reuters, ČTK
    Cože? Ale vážně, co prosím?? Jeden z nejvíc sexy herců, otec šesti dětí a miláček milionů žen patří také mezi celebrity, které se kdysi svlékaly pro peníze. I když tomu nějak nemůžeme uvěřit, důvěryhodný zdroj z Pittova vysokoškolského života prozradil, že před svým debutem ve filmu Thelma a Louisa si Brad přivydělával ve výlučně mužském striptýzovém sextetu nazvaném "Dancing Bares" (Tančící naháči). A už tehdy byl prý mezi dámami suverénním favoritem.
  • Catherine Zeta-Jones

    Catherine Zeta Jones
    Autor: Profimedia.cz
    Také krásná herečka a manželka Michaela Douglase se může zařadit do této nepříliš lichotivé skupiny celebrit. Catherine se jako exotická tanečnice živila před tím, než se stala hvězdou stříbrného plátna. Na svoji minulost není příliš hrdá, ale alespoň ji omlouvá velmi konkrétním důvodem, proč se do odkládání svršků pustila. Potřebovala si jednoduše vydělat na plastiku nosu.
  • Dita von Teese

    Dita Von Teese
    Autor: profimedia.cz
    Asi nebude velkým překvapením, že striptýzem začínala také dnešní tanečnice burlesky, modelka, herečka, návrhářka kostýmů a spodního prádla, sexy diva Dita von Teese. Když se dnes díváme na její smyslný pohled, rudé rty a osobnost, ze které vyzařuje ženskost a sexappel, pochybujeme, že se její tehdejší vystoupení příliš lišila od těch dnešních. Možná až na ono svlékání.
  • Katrina Darling

    Katrina Darling
    Autor: profimedia.cz
    Kdo by si pomyslel, že mezi spoře oděnými striptérkami může svoji živnost provozovat i sestřenice vévodkyně Kate Middleton. Katrina kývla na nabídku pánského časopisu Playboy a nafotila pro něj pořádně žhavé snímky. To se ovšem samozřejmě nelíbí královské rodině, která celou věc bere jako osobní znevážení. Mladá striptérka si s tím ale hlavu neláme a při svých vystoupeních se vůbec nebojí dát najevo, do jaké že rodiny to patří. Mezi její taneční převleky totiž patří i provokativní britská královská koruna s kožešinou.

    That’s right. The ‘Born This Way’ superstar was once a pole dancer. She’s been quoted saying, “I was working in strip clubs when I was 18. I discovered a real personal freedom through it. My act was pretty wild. I’d wear black leather and dance to Black Sabbath, Guns N’ Roses and Faith No More. Very Rock ‘n’ roll.” It seems that Gaga hasn’t really changed much, other than being a crazily successful hit maker. Good for her!



    Read More: 10 Celebrities Who Were Once Strippers | http://guyspeed.com/celebrities-who-stripped/?trackback=tsmclip
Autor: brig
Diskuse ke článku
.