Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kate je 32 let! Jaké jsou nejdůležitější chvíle jejího života?

9. ledna 2014 | 13:30

Před dvěma lety oslavila půvabná Kate Middleton jubileum - bylo jí 30 a tuto událost si samozřejmě spousta celebrit nenechalo ujít. Video-blahopřání jí tak například natočila i Kim Kardashian. Letos však jako by se na Kate Middleton zapomnělo. A to by byla velká škoda!

Posledních 12 měsíců bylo pro Kate doslova zlomovým rokem. A nejen proto, že v létě porodila Anglii jednoho z budoucích následníků trůnu.

Malému Geogeovi, který byl v říjnu pokřtěn za přítomnosti své prababičky, Prince z Walesu a zbytku královské rodiny, je teprve pět měcíců.Těžko se dá tedy předpokládat, že by jeho maminka své narozeniny bujaře oslavovala až do brzkých ranních hodin.

Podle nejnovějších informací od tiskového mluvčího z Kensingtonského paláce, se Kate rozhodla slavit v klidu domova, romantickou večeří s Williamem.

V roce 2013 oslavila Kate narozeniny v londýnské Royal albert Hall na představení Cirque Du Solei.
Autor: reprofoto YouTube
To je trošku změna oproti loňskému roku, kdy při příležitosti svých narozenin navštívila Kate se svým mužem představení Cirque Du Solei v londýnské Royal Albert Hall. Malý George jí letos zkrátka dává asi pěkně zabrat.

Více fotek zlomových okamžiků ze života Kate Middleton naleznete v naší fotogalerii.

 

 

 

Autor: brig