Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Další zajíček Demi Moore: Tenhle je o 24 let mladší

Demi Moore prostě miluje mladší chlapy.
6. ledna 2014 | 16:58

Herečka Demi Moore (51) si prostě nedá se zajíčky pokoj a vybírá si stále mladší a mladší kousky. Tentokrát do jejích spárů vplul sedmadvacetiletý hudebník Sean Friday.

Jednapadesátiletá herečka vypadá na svůj věk skvěle a to dokáží ocenit i mladíčci, kteří rádi alespoň na chvilku skončí v jejích „spárech“. Novoroční volno tak Demi Moore strávila v Mexiku s hudebníkem Seanem Fridayem, kterému je pouhých 27 let.

Sean Friday
Autor: Twitter.com
4 věci o novém objevu Demi Moore

1. Zatímco poslední manžel známé herečky Aston Kutcher byl „jen“ o 16 let mladší, tenhle potetovaný chlápek je mladší o celých 24 let. Navíc je jen o dva roky mladší než její nejstarší dcera Rummer.

2. Sean Friday je bubeníkem v hard-rockové kapele Dead Sara, kam nastoupil v roce 2009.

3. Demi se se svým zajíčkem seznámila v květnu na koncertě jeho kapely, kam ji vzala dcera Rummer Willis (25). V červnu už s ním byla viděna na tajné romantické večeři a také byli spatřeni, jak spolu paří v baru.

4. Sean Friday je milovníkem tetování a má jich na svém těle hned několik. Jeho hruď zdobí tetování astronauta s křídly, což je logo jeho kapely. Vytetován má ale i obraz topmodelky Twiggy nebo velký houslový klíč.