Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

České celebrity daly přednost charitě před Silvestrem!

3. ledna 2014 | 16:30

České hvězdy si i na Silvestra udělali čas a zúčastnily se Hvězdného bazaru, kde prodávali své zajímavé věci od známých osobností. Výtěžek bude použit na pomoc lidem upoutaným na invalidní vozík po úrazu míchy.

Projekt Hvězdný bazar provozuje Česká asociace paraplegiků CZEPA, která se tentokrát postarala o velmi pestrou skladbu hvězdných prodavačů. Za pult se postavila modelka Jana Doležalová, která se sice nemohla zdržet příliš dlouho, ale zato přinesla k prodeji velmi krásné kousky - večerní šaty s Miss World a kostýmek, který měla na své promoci.

Spousta slavných

Jana Doležalová
Autor: hvězdný bazar
Ve hvězdného prodavače se proměnil i sportovní nadšenec Zbyněk Meruňka, který za pultem prohlásil:"Jsem tu nadšený, takový charitativní obchod je skvělý nápad. To víte, já jsem sportovně založený, takže mě lákají všechny kousky z výbavy našich nejlepších sportovců.

Prodejcem i nákupčím se stala herečka Markéta Hrubešová: „Zase klasika – pro sebe nic, jen pro dcerku. Krásné bolerko na balet. Takové pěkné jsem nikde neviděla, takže to vzít prostě musím.

Manželka herce Luďka Soboty, Adriena Sobotová věnovala do prodeje ručně vyrobený náhrdelník, který si během chvíle našel novou nadšenou majitelku.

Všichni si užili společnou zábavu.
Autor: hvězdný bazar

Největší rozruch na Hvězdném bazaru způsobila oblíbená hudební kapela Eddie Stoilow, která přinesla do prodeje paličky fotbalového brankáře a příležitostného bubeníka Petra Čecha a samozřejmě své nové CD.

Kamenný obchod Hvězdný bazar najdete v Jungmannově 7 v Praze 1 nebo využijte e-shop na www.hvezdnybazar.cz. Během nového roku se v bazaru objeví spoustu zajímavých věcí ke koupi a určitě i pár slavných prodavačů.