Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější sportovci současnosti: Který z nich je ještě single?

  • Podívejte se na sportovce, kteří mají nejen talent, ale také neskutečný sexappeal.
    3. ledna 2014 | 06:00

    Jsou talentovaní, krásní, dobře placení a neskutečně sexy. Řeč tentokrát není o hercích nebo zpěvácích, ale o mužích, kteří kralují sportu. A i když možná sledování sportovních přenosů zrovna neholdujete, kvůli těmto svalovcům se vyplatí občas usednout po boku partnera a podívat se třeba na závody F1 nebo zápas v hokeji.

  • Fotbal - David Beckham

    David Beckham
    Autor:  H&M
    Kým jiným začít než Davidem Beckhamem? Na světě je jistě spousta talentovanějších fotbalistů, avšak pro nás zůstane navždy jedničkou budoucí Sir David Beckham. Tedy alespoň co se jeho vzhledu týče. Otec čtyř dětí a milující manžel Posh Spice Victorie. Je snad potřeba ho ještě představovat?
  • Pětiboj - David Svoboda

    David Svoboda
    Autor: ČTK
    Jedním z nejvíc sexy sportovců narozených v Čechách je bezesporu David Svoboda. Moderní pětibojař, vítěz olympijských her v Londýně 2012 a mistr Evropy pro rok 2010. Krásný olympionik je zatím svobodný a údajně nemá vyhraněný vkus - líbí se mu všechny typy žen. Pokud byste si ale brousily drápky, pak vězte, že David se zatím do chomoutu nechystá. Osobní život totiž kvůli kariéře odkládá a hodlá se mu naplno věnovat až po třicítce.
  • Plavání - Ryan Lochte

    Ryan Lochte
    Autor: profimedia.cz
    Plaveckým bazénům kralují již tradičně Američané a tím nejlepším není v současné době nikdo jiný, než Ryan Lochte. Jeho kamarád Michael Phelps byl možná o fous lepší plavec, ale co se vzhledu týče, Ryan ho bez problémů strčí do kapsy. Po olypiádě v Londýně se nechal slyšet, že hledá přítelkyni a loni začal randit se sympatickou Britkou, avšak ani ne po třech týdnech ji poslal k vodě. Po telefonu! Na tu pravou tedy, plavec s perfektním tělem, zatím ještě čeká.
  • Tenis - Tomáš Berdych

    Tomáš Berdych
    Autor: reuters
    Současná tenisová "sedmička" na žebříčku nejlepších hráčů světa - Tomáš Berdych je už více než tři roky šťastně zadaný. Jeho partnerkou je krásná modelka Ester Sátorová, která má ohledně Tomášova vzhledu jasno: "Dali jsme si ve Zlíně sraz před kinem, byla to taková romantika. Já šla ze školy a on byl jako princ na bílém koni. Hned jak jsem ho viděla, se mi zatajil dech a od té doby jsme se vlastně nerozdělili," popisuje Ester začátky vztahu se sexy tenistou. A kdo by odolal princi, že?
  • Basketbal - Kobe Bryant

    Kobe Bryant
    Autor: shutterstock.com
    Jeden z nejlepších basketbalistů poslední doby a charismatický rozehrávač Lakers má nejen talent, ale také charisma na rozdávání! Se svými devadesáti kily a bezmála dvěma metry si vysloužil trefnou přezdívku černá mamba. Ženil se poměrně mladý a se svojí manželkou má dvě holčičky. Rozhodně ale není andílkem, po kterém bychom toužily. Čelil sexuálnímu obtěžování a dopustil se několika nevěr, díky kterým se před třemi lety málem rozvedl. Nakonec mu ale jeho žena Vanessa odpustila. Snad tedy Kobe konečně začne sekat latinu.
  • Veslování - Ondřej Synek

    Ondřej Synek
    Autor: ČTK
    Ani mužný skifař Ondřej Synek, o jehož širokou hruď bychom se rády opřely, není zrovna svatouškem. Chvíli poté, co České republice na olympijských hrách v Londýně vybojoval stříbro, opustil svoji manželku Pavlu a odstěhoval se k milence. A k tomuto kroku se odhodlal pouhé dva a půl měsíce po porodu svého synka Matyáše, za což se na jeho hlavu pochopitelně snesla vlna kritiky. Ondřej se ale po méně než čtvrt roce vzpamatoval a vrátil se k manželce, se kterou má kromě syna Matyáše také dceru Alici.
  • F1 - Jenson Button

    Jenson Button
    Autor: shutterstock.com
    V Jensonu Buttonovi se snoubí všechny vzrušující věci najednou - charisma, rychlost, adrenalin i krása. Tento mistr světa roku 2009 a britský pilot stáje McLaren-Mercedes před dvěma lety randil s půvabnou modelkou Florence Brudenell-Bruce, avšak nakonec ji "přenechal" princi Harrymu a propadl kouzlu modelky argentinsko-japonského původu Jessicoy Miribata. A jak to tak vypadá, výborně jim to klape.
  • Baseball - Matt Kemp

    Matt Kemp
    Autor: shutterstock.com
    Charismatický baseballista Matt Kemp doslova srší sexappelaem. Není proto divu, že jeho kouzlu svého času propadla i zpěvačka Rihanna. Jejich vztah byl ale velmi bouřlivý a moc dlouho jim nevydržel. Proč? Na vině nebylo nic jiného, než oboustranná nevěra. A přestože svoji vyvolenou našel před měsícem opět ve světě celebrit, ani tento vztah neměl dlouhé trvání. Jeho novou láskou byla totiž čersvě rozvedená Khloe Kardashian, sestra slavnější Kim. A ta Matta podle všeho poslala k vodě velmi nedávno - tři dny před koncem roku.
  • Hokej - Henrik Lundqvist

    Henrik Lundqvist
    Autor: shutterstock.com
    Jednoho z nejlepších a nejvíc sexy hokejových brankářů  současnosti můžete obdivovat, pokud si pustíte zápas New York Rangers. Henrik Lundqvist, hokejista švédského původu, který byl v roce 2006 časopisem People právem zařazen mezi stovku nejkrásnějších lidí na světě je už patnáct let šťastně ženatý a se svojí manželkou Theresou má dcerku Charlize. ani on však není bez poskvrnky a jednu dobu podlehl šarmu modelky Victorie Silvstedt. Nakonec se ale i on vzpamatoval a utíkal zpět k manželce.
  • Běh - Jerrel Feller

    Jerrel Feller
    Autor: soundsupporting.nl
    Nizozemský olympionik v běhu na 200 metrů - Jerrel Feller je suverénně sportovcem s nejkrásnějším tělem, jaké jsme kdy viděly. Zcela samozřejmě tak v našem žebříčku nesmí chybět. I když se tento sexy sprinter podle všeho momentálně velmi pilně připravuje na letní olympijské hry v brazilském Riu, nesou se také zprávy, že je čerstvě zamilovaný. Pokud je to ale pravda, totožnost své vyvolené Jerell zatím velmi přísně tají.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.