Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slavné šťastlivky nebo lhářky? Nedrží dietu, nesportují a přitom netloustnou!

  • Tyto celebrity údajně nemusí dělat vůbec nic proto, aby byly takto hubené. Věříte jim?
    2. ledna 2014 | 06:00

    Jsou slavné, vypadají báječně a nemusí pro to hnout ani prstem. Tyto krásné VIP dámy se netají tím, že dietu nedrží a cvičit nepotřebují. Co myslíte, je to z jejich strany lež jako věž, nebo nám naopak dávají důvod k tomu, abychom jim bezmezně záviděly, dokud budeme živé?

  • Kristen Stewart

    Kristen Stewart
    Autor: profimedia.cz
    Hvězda upírské filmové ságy Twilight (Stmívání) byla nesčetněkrát podezřívaná z anorexie, avšak podle všeho neprávem. Za její velmi hubenou, až chlapeckou postavou totiž nejsou týdny hladovění, ale jednoduchá genetika.

    "Nepotřebuju cvičit, ani držet diety. Jsem hubená od přírody. Vlastně takhle v mé rodině vypadají úplně všichni.", říká Kristen a my jen dodáváme - no, to se někdo umí narodit!

  • Markéta Hrubešová

    Markéta Hrubešová
    Autor: TV Prima
    Krásná zrzka Markéta Hrubešová s váhou nikdy velké problémy nezažila a údajně také patří mezi ty šťastné ženy, které nemusí držet dietu. Navíc jediným pohybem, který jí stačí, je neustálé běhání okolo dcerky Christel Lilly.

    "Nejvíc jsem zhubla, když jsem kojila, a to 4 kila. Nemám moc ráda sladké, takže ani Vánoce pro mě nebyly velká hrozba. Letos jsem snědla tři kousky cukroví. Jsem spíš masová, rybová a zeleninová, takže se dávám dohromady více po létu, to se hodně griluje a posedává.", přiznává se charismatická herečka.

  • Jennifer Lawrence

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz
    Křehká oscarová herečka Jennifer Lawrence má na drastické diety a deprese z nějakého kila navíc dost jasný názor, se kterým se vůbec netají. Když se tedy Jen, která tvrdí, že nazývat někoho "tlustým" by mělo být trestné, zeptali na diety, jednoduše odpověděla: "Když někdo kolem mě jen zkusí zašeptat slovo dieta, mám pro něj univerzální odpověď - Nas**t!"
  • Vlaďka Erbová

    Vlaďka Erbová
    Autor: herminapress.cz
    Přestože nádherná manželka fotbalisty Tomáše Řepky a šik modelka s krátkým účesem Vlaďka Erbová se se svými 45 kilogramy skoro ztrácí před očima, nemůže za to porucha příjmu potravy. Vlaďka se dokonce nechala slyšet, že sní na co přijde a váha se ne a ne pohnout směrem nahoru.

    "Já jsem nikdy žádnou dietu nedržela. Vždy jsem byla se svojí postavou spokojená. Třeba i když jsem přibrala 10 kilo, tak se to na mně přirozeně rozložilo a byla jsem pořád souměrná. Mám zdravotní problémy, tak nesmím jíst nic mastného, kořeněného a musím jíst především bílé maso. To je moje jediná dieta.", říká Vlaďka a my můžeme snad jen blednout závistí.

  • Pamela Anderson

    Pamela Anderson
    Autor: Profimedia.cz
    Sexbomba, které už nikdo neodpáře červené plavky pobřežní hlídky, také nikdy neměla problémy s postavou. Ať se děje co chce, Pamela se prostě hlídat nemusí a stačí jí přirozený pohyb: V čem tedy spočívá její trik?

    "Trávím celé dny venku na pláži a koupáním v moři - to je vlastně můj jediný pohyb, protože vážně nejsem typ na posilovnu. Takže necvičim a diety nedržím. Jsem jen vegetariánka, ale to se za dietu rozhodně považovat nedá.", prozrazuje ikonická blondýnka.

  • Jitka Nováčková

    Jitka Nováčková
    Autor: FTV Prima
    Česká Miss 2011 Jitka Nováčková má stejně jako Kristen Stewart krásnou figuru v genech. Vděčí za ni prý hlavně mamince, která byla vždy velmi štíhlá, avšak Lucie tvrdí, že za perfektní figuru může hlavně psychika, pravidelné stravování a žádné hladovění nebo naopak přejídání. Sama se ale nijak snažit nemusí.

    "O diety jsem se pokoušela asi dvakrát a pokaždé bezúspěšně, nemám pevnou vůli. První mi vydržela den, to jsem jedla jen zeleninu, ta druhá asi pět dní s tím, že to vlastně nebyla dieta, jen jsem vypustila po každém jídle sladkou tečku. To je taková moje závislost," přiznala miss v on-line rozhovoru pro web idnes.cz.

  • Blake Lively

    Blake Lively
    Autor: Profimedia.cz
    Překrásná herečka Blake Lively je proslulá svými sarkastickými výroky, jako například: "Celá moje rodina dělá do zábavního průmyslu. Celá moje rodina je šílená.", takže jen těžko můžeme vědět, jestli jde brát její připomínky ohledně štíhlé linie vážně, každopádně jsou také poněkud kontroverzní.

    Blake totiž tvrdí, že: "Jsem pořád v poklusu. Nepotřebuju tréninkový plán nebo speciální jídelníček. Popravdě totiž nemůžu začít den bez pořádného hrnku kakaa nebo jít spát, aniž bych nezdolala pár čtverečků hořké čokolády."

  • Lucie Křížková (Váchová)

    822983:gallery:true:trueAni modelka a moderátorka Lucie Křížková nevděčí za svoji perfektní postavu hladovění a dření do úmoru. Jako většina slavných maminek i ona sází na zdravou stravu v malých porcích několikrát denně a na pohyb kolem svého syna Davida.

    "Diety nedržím a dopřávám si i různé dobroty. Když jsem byla těhotná, moc jsem nepřibrala. Měla jsem výhodu. Hodně se mi zvětšila prsa, ale i ta se nějak ztratila. Když jsem pak začala kojit, byla jsem dokonce štíhlejší než před otěhotněním. No a za Davídkem neustále běhám, takže mám i pravidelný pohyb." prozradila Křížková pro magazín Týden.

  • Sienna Miller

    Sienna Miller
    Autor: profimedia.cz
    "Nedávno jsem se podívala do zrcadla a napadlo mě, že už se mi začínají dělat vrásky a namísto svalů se mi třepe rosol, takže bych měla opravdu zajít do posilovny. No a pak mě napadlo, že se na to taky klidně můžu vyprdnout!"

    Krásná fotomodelka a herečka Sienna Miller má na hubnutí zkrátka také dost jasný a zdravý názor. I když je potřeba podotknout, že pokud bychom měly postavu jako Sienna, taky bychom si s hubnutím hlavy nelámaly.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.