Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Madonna a Sean Penn opět spolu? Na Vánoce určitě!

17. prosince 2013 | 14:00

Přestože Madonna (55) musela v manželství se Seanem Pennem čelit jeho agresivním útoků, vypadá to, že na tuto temnou stránku lásky svého života už zapomněla. Jak jinak si vysvětlit, že se svým ex manželem hodlá strávit letošní svátky?

Že by o Vánocích nikdo neměl být sám, ví i slavná zpěvačka, která se před nedávnem po třech letech rozešla se svým zajíčkem Brahimem Zaibatem (25). A s kým jiným strávit svátky, než se svým ex-manželem a láskou svého života?

Zpátky do stejné řeky?

Madonna
Autor: Profimedia.cz
Co na tom, že během manželství musela Madonna čelit domácímu násilí ze strany Penna. Přes tuto skutečnost i přes rozvod se citově zřejmě nikdy nevzdálili natolik, aby spolu nemohli skvěle vycházet. A poté, co je v posledních týdnech spojila charitativní pomoc Haiti, rozhodli se slavit Vánoce společně.

"Sean a Madonna  jsou v kontaktu prakticky nepřetržitě. Jejich přátelé se dokonce nechali v žertu slyšet, že se slavný ex-pár dá v novém roce určitě dohromady.", řekl tajný zdroj pro britský deník The Sun.

Vztahy podle náboženství

Sean tak na sklonku letošního roku zřejmě zaplní prázdné místo po Brahimovi. Proč ho ale Madonna poslala k vodě? Údajně jí to poradili její duchovní vůdci. Brahim totiž navíc ani neprojevoval příliš sympatií pro zpěvaččino kabalistické učení.

Takhle vášnivě se líbali Madonna a Brahim během koncertu
Autor: profimedia.cz

"Doporučili jí, aby svůj vztah s Brahimem ukončila. Jeho životní energie pro ni prý v současné době nebyla vhodná a prospělo by jí, kdyby se poohlídla po někom starším. Tuto podmínku by mohl Sean skvěle splňovat. Vztah s někým bližším jejímu věku by totiž pro Madonnu mnohl být motivací, která ji neustále žene kupředu.", dodává zdroj.

Spolu a navždy?

Madonna a Sean Penn se setkali po 25 letech
Autor: profimedia.cz
Sean Penn se nikdy netajil tím, že Madonnu nepřestal milovat a i ona o něm přes všechny útrapy mluví jako o lásce svého života. Pokud se tedy skutečně po patnácti letech od rozvodu dají dohromady, nezbývá než jí popřát, aby se v jejich obnoveném vztahu objevovalo alespoň o trochu méně vášně, než tomu bylo na přelomu osmdesátých a devadesátých let.

Autor: brig