Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Těmhle byste padesátku nehádali! Jsou sexy a postavu mají lepší, než dvacítky

  • Zralé ženy po padesátce, které mají stále neskutečný sexappeal
    6. prosince 2013 | 06:00

    Jsou krásné a přitažlivé, mají skvělou pleť i sexy figuru a je jim padesát! Tyto slavné ženy, jsou prostě přesně tím, co si představíme pod anglickým slůvkem "cougar". Jen řekněte, nepřály byste si mít v padesáti aspoň z poloviny takovou jiskru?

  • Vilma Cibulková

    Vilma Cibulková
    Autor: pro Blesk – herminapress.cz, archiv
    Jen málokterá žena si může dovolit vyrazit v čerstvých padesáti na přehlídkové molo. Majitelka jednoho z nejhezčích párů nohou v českém šoubyznysu - Vilma Cibulková, mezi ně ale rozhodně patří. Televizí na chvíli zapomenutá se s grácií vrátila, aby zkrásněla nekonečný seriál Ulice. A povedlo se jí to na jedničku.
  • Jodie Foster

    Jodie Foster
    Autor: Profimedia.cz
    Hvězda filmu Mlčení jehňátek, za který obdržela dokonce i Oscara, je prý jednou z mála hollywoodských hereček, která umí dát dohromady smysluplnou větu a pak ji i inteligentně vyslovit. Jodie si velmi pečlivě chrání soukromí, ovšem jedno před světem neutají. A sice fakt, že na svých padesát jedna let vypadá prostě úchvatně.
  • Libuše Šmuclerová

    Libuše Šmuclerová
    Autor: Foto Blesk - Jindřich Starý
    Královna českého byznysu je nejen zatraceně úspěšná, ale také zatraceně přitažlivá. Není proto divu, že učarovala i hokejové legendě Dominiku Haškovi, který se po více než dvaceti letech manželství rozváděl.
  • Kim Cattrall

    Kim Catrall
    Autor: profimedia.cz
    Přestože médii nedávno proběhla zpráva, že sexuální bohyně Samantha je prý samá vráska, nevěřte tomu! Ve svých padesáti sedmi si Kim zachovává postavu, kterou by jí mohla závidět kdejaká dvacítka a s vráskami si vrásky nedělá - má je od smíchu. Bez nadsázky je Kim i na sklonku šedesátky stále nejvíc sexy ve městě.
  • Zlata Adamovská

    Zlata Adamovská
    Autor: Baraňo Šimončík, Dana Kolářová, Sony Music, Jakub Ludvík, Ladislav Křivan, archiv Blesku
    Bývalá manželka Radka Johna a hvězda seriálu Ordinace v Růžové zahradě poměrně nedávno dokázala, že každý je jen tak starý, na kolik se cítí. A aby netroškařila, vrhla se rovnou do tajné svatby se svým dlouho utajovaným milencem a současným manželem Petrem Štěpánkem. No, trošku Zlatina entuziasmu by prospělo i mladším ročníkům.
  • Michelle Pfeiffer

    Michelle Pfeiffer
    Autor: profimedia.cz
    Hádali byste křehké blondýnečce Michelle Pfeiffer padesát čtyři let? My rozhodně také ne. Kočičí žena je zkrátka pořád stejně krásná, jako by jí bylo dvacet. Není divu, že dvakrát za život zvítězila podle magazínu People a mohla se tak pyšnit titulem nejkrásnější ženy roku,

Autor: brig