Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přeplněné dekolty slavných žen: Neznají snad svou velikost?

  • Tyhle slavné krásky neuhlídaly své dekolty.
    5. prosince 2013 | 06:00

    K některým slavným kráskám byla příroda opravdu štědrá a sva obří ňadra s nadšením dávají na odiv. Ovšem některé z nich si zřejmě nechtějí připustit, že obří dekolt si žádá větší velikost horních dílů oblečení. A pak to dopadá takto!

  • Christina Hendricks (38)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Ohnivá hříva, smyslný pohled a bujný dekolt - tahle americká herečka je snem snad každého muže. Své přírodní "šestky" pochopitelně velmi ráda ukazuje, ale co je moc, to je moc! Saténové šaty jí zdeformovaly nejenom postavu, ale především dekolt.
  • Miluše Bittnerová (35)

    ...
    Autor: herminapress.cz
    Česká herečka přirovnávaná k sexbombě Marilyn Monroe oblékla na akci Miss Junior o dvě čísla menší korzet, který jí vytlačil prsa až ke klíčním kostem. Miluše je bez pochyb jedou z nejvíce sexy českých hereček, ale tohle se opravdu nepovedlo.
  • Kelly Osbourne (29)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka a dcera slavného rockera Ozzyho Osbourna je jednou oplácaná, podruhé jako tyčka, ale vždy se může pochlubit bujným dekoltem.

    Nedávno se se se svými fanoušky podělila o fotografii, kde sedí v andělských šatech, které jsou jí v oblasti hrudníku poměrně těsné.

  • Rita Ora (23)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britská zpěvačka a textařka se ráda obléká extravagantně, ale vždy se snaží být elegantní. Na party magazínu Playboy přišla v krásné třpytivé róbě, která jí ovšem vůbec neseděla přes prsa. Nešikovný korzet jí ňadra prapodivně zmáčkl a celkový dojem byl zkažený.
  • Micaela Schaefer (29)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Německá modelka by nejraději chodila úplně nahá. Na všech společenských akcích má zakryté jen ty nejintimnější místa. Nikoho tedy nepřekvapilo, že se minulý týden objevila na veřejnosti ve zvířecích šatech, které ještě více upozornily na její umělé poprsí.
  • Nicki Minaj (30)

    ...
    Autor: Instragram
    Americká rapperka ráda šokuje. Ujíždí si na oblečcích, které zvýrazňují její kypré pozadí a ještě raději ukazuje svá obrovská prsa. Na svůj Instragram nedávno vložila fotografii, která vlastně nejvíce zachycuje její přetékající ňadra.
  • Zahia Dehar (21)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Francouzská návrhářka s arabskými kořeny svůj dekolt také neuhlídala. Těsné šaty jí prsa natolik vyzvedly, že vypadaly spíše jako pozadí.

Diskuse ke článku
.