Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pobavte se: Vtipné i trapné hlášky slavných!

  • Slavní na své profily na sociálních sítích napíšou ledacos.
    4. prosince 2013 | 14:00

    Celebrity se prostřednictvím sociálních sítí rády dělí se svými fanoušky o různé poznatky. Někteří slavní nás pobaví svým smyslem pro humor a jiní pobouří svou hloupostí. Přečtěte si příspěvky, které nás nejvíce zaujaly.

  • Emma Watson

    Herečka Emma Watson
    Autor: profimedia.cz
    Oblíbená herečka zažila trapas a svěřila se s ním na Twitteru: "Včera za mnou přišel fanoušek, který nebyl zas tak velký fanoušek. Zeptal se mě, jestli jsem Emma Stone, potom zkusil Emmu Roberts, a když jsem mu řekla, že jsem Emma Watson, otočil se a utekl."
  • Mariah Carey

    Mariah Carey
    Autor: Profimedia.cz
    Mariah vypustila na sociální sít opravdové moudro: "Vždycky, když v televizi vidím hladovějící děti, chce se mi brečet. Jistě, chtěla bych být hubená, ale bez těch much, nemocí a bordelu okolo!"

  • Lily Allen

    Lily Allen drdoly nosí hojně
    Autor: Profimedia.cz, ČTK
    Zpěvačce zřejmě stoupla sláva do hlavy: "Dnes jsem si šla koupit kávu a naprosto mě šokoval barman, který po mě chtěl objednané latte zaplatit. To mě jako nepoznal?"
  • Jessie J

    Zpěvačka Jessie J
    Autor: EPA
    Zpěvačka se naváží do svých kolegyň: "Nudím se. Asi bych se měla svléknout, zapálit si cigaretu, vyfotit se a vyvěsit to na svém Instagramu."
  • Paris Hilton

    O své čivavě Tinkerbell Paris mluví jako o svém miminku.
    Autor: TV archiv
    Hotelová dědička měla zřejmě ze zeměpisu pětky:" Chtěla jsem letět do Anglie, ale asi to nějak spletli a vystoupila jsem na letišti v Londýně."
  • Christina Aguilera

    Christina Aguilera vyhrála svůj boj s těhotenskými kily. Dnes je z ní zase super kočka.
    Autor: profimedia
    Podobně na tom se zeměpisem a selským rozumem bude i zpěvačka Christina Aguilera: "Kde se letos bude konat filmový festival v Cannes?"

  • Jonah Hill

    Pravá ruka Brada Pitta z filmu Moneyball Jonah Hill
    Autor: Reuters
    Sympatický herec se rád baví na účet Kim Kardashian: "Kdyby se celý svět rozhodl skoncovat s příspěvky na sociálních sítích, Kim by v tom stejně pokračovala dál."

Diskuse ke článku
.