Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Opustili nás příliš brzy! Slavní muži, kteří letos zemřeli

  • Na onen svět odešlo letos mnoho osobností, na něž nejde zapomenout.
    4. prosince 2013 | 08:59

    Smrt si bohužel nevybírá. Na "onen svět" odcházejí mladí i staří. Chudí i bohatí. Neznámí i slavní. A právě alespoň několika z nich, kteří v poslední době svět showbyznysu už natrvalo opustili, bychom teď rádi vzdali hold.

  • Paul Walker (†40)

    Walker představil poslední díl Rychle a zběsile v květnu v Londýně
    Autor: ČTK, EPA
    Hvězda filmové série Rychle a zběsile zemřela v sobotu 30. listopadu 2013 při automobilové nehodě. Sám neřídil, jel jen jako spolujezdec se svým kamarádem na charitativní akci. Tam už však nedojeli. Červené Porsche, které řídil Paulův přítel, vylétlo ze silnice, nabouralo do sloupu veřejného osvětlení, vzňalo se a shořelo. Oba muži zahynuli.
  • Cory Monteith (†31)

    Cory Monteith zřejmě nezemřel násilnou smrtí
    Autor: ČTK, Reuters, EPA
    Pohledný kanadský herec a muzikant známý především díky roli středoškolského studenta Finna Hudsona v hudebním seriálu Glee byl letos v červenci nalezen mrtev ve svém hotelovém pokoji ve Vancouveru. Příčinou bylo předávkování heroinem
    v kombinaci s alkoholem. S drogami měl Monteith problémy už od dětství.
  • Lewis Collins (†67)

    Bodie – tak si všichni budeme Collinse pamatovat.
    Autor: Isifa.com, profimedia.cz, archiv Blesku
    Neohrožený Bodie z Profesionálů podlehl téžké nemoci 27. listopadu 2013. Atraktivnímu agentovi britské CI5 se osudnou stala rakovina, se kterou statečně bojoval dlouhých pět let. Otec tří dětí zemřel v rodinném kruhu v Los Angeles.
  • Giuliano Gemma (†75)

    Giuliano Gemma byl charismatickým hercem
    Autor: profimedia
    Charismatický italský herec, jehož nejslavnější rolí byla postava okouzlujícího Nicolase v prvních dvou dílech ságy Angelika, markýza andělů a Báječná Angelika, zemřel při autonehodě v centru Říma. Bylo mu 75 let. Za svůj život si Gemma zahrál celkem ve více než stovce filmů, jejichž žánr sahal od komedií, přes dobrodružné snímky až po filmy historické.
  • Pavel Bobek ((†76)

    17. 5. 2006 Pavel překonal celkovou sepsi organismu a klinickou smrt a věřil, že už bude jenom líp.
    Autor: Blesk - Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan a Martin Pekárek a archiv Blesku
    Legendární český country zpěvák podlehl těžké dlouhodobé nemoci 20. listopadu 2013. Zemřel v jedné z pražských nemocnic, kde se dlouhodobě léčil. Za celý svůj život více než 25 alb, se kterými vždy slavil úspěch. Mezi jeho nejznámější hity patří Lásko, mně ubývá sil, Veď mě dál, cesto má nebo S tím bláznem si nic nezačínej. Než se dal na sólovou dráhu byl členem skupiny Olympic, později vystupoval s Country Beatem Jiřího Brabce. V roce 1978 měl jedinečnou příležitost setkat se s americkým country zpěvákem Johnym Cashem, se kterým si dokonce zazpíval.

     

Klíčová slova:  zemřeli
Diskuse ke článku
.