Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slavné krásky bez make-upu! Jak se vám líbí?

  • Slavné krásky nám odhalily svou pravou tvář!
    3. prosince 2013 | 06:00

    Hollywoodské herečky, slavné zpěvačky i hvězdné modelky - to jsou ženy, ke kterým vzhlížíme a toužíme vypadat jako ony. Ale ani slavné krásky nejsou dokonalé. Podívejte se, jak je fotoaparáty zachytily nenalíčené a znova si položte otázku: Opravdu téhle slavné ženě závidím její perfektní vzhled?

  • Adele (25)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Oscarová zpěvačka sice nepatří mezi klasické slavné krásky, ale má své osobní kouzlo. Vždy má dokonale upravené vlasy, perfektní make-up a skvělé šaty, takže i s kily navíc vypadá jako bohyně.

    Věčné fintění ji v osobním životě moc nebaví, a proto vyráží ven bez špetky make-upu. Nedávno ji fotografové "přistihli" na nákupu a Adele nepomohlo ani chlupaté maskování. Fotografie sice okamžitě oblétla svět, ale fanoušci, kteří ji milují především pro její hlas, nad tím jen mávli rukou. Stejně tak i Adele.

  • Jennifer Garner (41)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Jennifer je sice slavná herečka, ale v první řadě milující manželka a matka tří krásných dětí. Na líčení si v osobním životě moc nepotrpí a raději ušetřený čas věnuje dětem. Téměř každý den s nimi chodí na hřiště a tam přece make-up není potřeba!

    Jennifer je zkrátka skvělá! A navíc prohlásila, že její manžel Ben Affleck a její děti ji milují i bez nánosu líčidel a ve vytahaných hadrech.

  • Britney Spears (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Zpěvačka Britney Spears byla vždy považována za jednu z nejkrásnější žen hudebního průmyslu. Tedy až do doby, než začala tak trochu bláznit. Alkohol, drogy, večírky a následný stres se podepsaly na její pleti.

    Britney kvůli bouřlivé minulosti téměř nevychází ven bez make-upu, protože vypadá mnohem starší a navíc se stále nezbavila tmavých kruhů pod očima.  Jednou to ale přece jen riskla a hned z toho byla pohroma. Nad fotografii oteklé zpěvačky se bavil celý svět téměř měsíc.

  • Milla Jovovich (37)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Ukrajinská herečka sází na nedbalou eleganci a svůj šarm. Na společenských akcích dokáže být hvězdou večera a to jen díky tomu, že vyzařuje zvláštní kouzlo. Milla je i přes svou velmi štíhlou postavu smyslná a ženská.

    Její skvělá pověst se zřejmě někomu znelíbila a rozhodl se ji načapat in flagranti. Milla vylezla před dům v domácích úboru, bez líčidel a s mastnými vlasy a "ošklivá" fotka byla na světě.

  • Maggie Gyllenhaal (36)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Americká herečka a sestra herce Jaka Gyllenhaala je "sympaťanda" na první pohled. Držitelka Zlatého glóbu si potrpí na decentní líčení a pěkné šaty, ale jednou tomu tak nebylo.

    Maggie se ukryla pod nevzhlednou "hučku" a nenalíčená vyrazila nákupy. Opravdu ji téměř nikdo nepoznal, ale ne díky dokonalému maskování, ale kvůli tomu, že vypadala jako bloudící stařenka.

  • Lily Cole (25)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Britská topmodelka známá především ve světě zaujala módní guru svou přirozeností. Rozhodně není příkladem klasické modelky, ale své kouzlo má. Vizážisté z ní umí udělat ohnivou kočku, kterou módní mola přímo zbožňují.

    Ovšem bez make-upu je to tragedie. Jediné, co nenalíčenou Lily zachraňuje, jsou pomněnkové oči.

Diskuse ke článku
.