Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Piercing v rozkroku a bradavce? Pro celebrity nic neobvyklého!

  • Slavné ženy si zdobí piercingy i ty nejintimnější partie.
    28. listopadu 2013 | 13:50

    Piercing už dávno není jen záležitostí afrických kmenů, ale trendy ozdobou, kterou si pořizují ženy i muži po celém světě. Tahle mánie se nevyhnula ani celebritám, které umisťují tyhle "kovové" ozdoby i na nejintimnější místa svého těla.

  • Lady Gaga (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Lady Gaga je pro každou špatnost. Proto neváhala a nechala si ozdobit piercingem svůj klín. Aby toho nebylo málo, oblékla šaty s nekonečný rozparkem, které odhalily intimní ozdobu celému světu. Odhalila tak poslední kousek svého tělo, který ještě fanoušci neviděli.
  • Pixie Geldof (23)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britská modelka, kterou můžeme znát jako tvář módní značky Debenhams, se také velmi ráda odhaluje. Dcera politického aktivisty a muzikanta Boba Geldolfa ukázala na pláži své poprsí ozdobené nápadným piercingem. Rozkoročené nohy, propíchlá bradavka a cigareta - to není zrovna lichotivý popis slavné modelky.
  • Rihanna (25)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Rihanna je taký pěkné kvítko! Z dlouhovlasé princezny se změnila v rebelku a svou změnu umocnila kroužkem v bradavce. Sice ho nedává všem na odiv absencí vrchního dílu plavek, ale "nenápadně" ho odhaluje průhlednými topy.
  • Amanda Bynes (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mladá herecká hvězdička Amanda Bynes neustála slávu a doslova se zbláznila. Začala nosit prapodivné paruky, propíchala si tváře a zapálila sebe i svého psa při nesmyslném rozdělávání ohně na příjezdové cestě sousedů. V současné době je zavřená na psychiatrii a vše zatím naznačuje tomu, že její kariéra skončila.
  • Willow Smith (13)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Důkazem, že piercingy "frčí" i mezi dětmi, je třináctiletá dcera herce Willa Smithe. Začínající herečka Willow (krátké vlasy) se nedávno "pochlubila" percingem v jazyku. Na fotografii je se svou stejně starou kamarádkou, která má pro změnu ozdobenou bradu. Co na to asi říká taťka Will?

Diskuse ke článku
.