Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nahoře bez: Slavné herečky, které se neváhaly odhalit kvůli roli

  • Jak si herečky cení svoje odhalená ňadra? Některým jde o umění, jiné chtějí peníze.
    26. listopadu 2013 | 12:40

    V každém z nás je trochu vouyera a své o tom vědí i filmoví režiséři. Díky nim tak máme i my možnost nakouknout do ložnic slavných osobností a podívat se, co můžeme závidět Bradu Pittovi nebo před čím dal Tom Cruise předsnost scientologii. Pro které filmové role se svlékly slavné a krásné herečky?

  • Anne Hathaway

    Anne Hathaway ve filmu Láska a jiné závislosti
    Autor: Bontonfilm
    Anne Hathaway
    je často podezřívaná z toho, že si vybírá pouze takové role, které by jí mohly přinést zlatou sošku Oscara. Těžko říct, jestli to potvrzuje i snímek Láska a jiné závislosti.

    Anne se v něm objevuje v několika milostných scénách a velmi často nahoře bez. O své roli ale říká: "Ty scény byly důležité pro energii celého filmu. A upřímně si myslím, že nejsou ani tak odhalené, jako spíš intimní." Jak je vidno i odhalená ňadra lze skrýt za hluboké myšlenky.

  • Eva Vica Kerekes

    Eva Vica Kerekes ve filmu Nestyda
    Autor: Falcon
    Původem maďarská herečka se objevila v celé řadě českých filmů a ve většině z nich odhalila svoje krásné vnady. Konkrétně tato fotka je ze snímku Nestyda, kde si zahrála milenku Jiřího Macháčka.

    Eva o své nahotě promluvila, že pro film prodává svoje tělo i svůj talent, takže s natáčením problémy neměla. Současně ale dodává, že její tehdejší partner ze scén úplně nadšený nebyl.

  • Halle Berry

    Halle Bery ve filmu Swordfish: Operace Hacker
    Autor: Warner Bros
    Když se o filmu Swordfish měsíce před premiérou rozkřiklo, že by se v něm Halle Berry měla objevit nahá, rozhodli se produkční fanouškům toto přání splnit. Souhlasila i čokoládová kráska, ovšem pod jednou podmínkou - k honoráři si vyžádala půl milionu amerických dolarů navíc.

    Studio jí toto přání samozřejmě splnilo a do filmu zařadilo scénu, ve které si Halle nahoře bez čte knížku. Jakkoliv se zdá pro děj zbytečná, do kin přitáhla tisíce platících mužů, kteří si tento pohled chtěli vychutnat na velkém plátně.

  • Katie Holmes

    Katie Holmes ve filmu Téměř dokonalý zločin
    Autor: Bontonfilm
    Bývalá manželka Toma Cruise Kruise Katie Holmes si ve snímku Téměř dokonalý zločin zahrála roli oběti úkladné vraždy. I přes to se ale zvládla objevit ve filmu nahoře bez.

    Vtipné je, že ve stejné době byla Holmes také hvězdou seriálu pro náctileté Dawsonův svět, takže její odhalení bylo pro spoustu fanoušků hotovou událostí. A mnoho chlapců po celém světě toužilo po tom, mít takovou sousedku.

  • Barbora Seidlová

    Barbora Seidlová ve filmu Bolero
    Autor: Bonton
    Mladá herečka Barbora Seidlová se poprvé odhalila ve filmu Snowborďáci, ovšem pouze na okamžik, kdy se vrhla ze sauny rovnou do sněhové závěje. Ve snímku Bolero už si ale diváci mohli užít Báru úplně nahou i když v poněkud neromantické scéně. Krásná herečka to s nahotou ovšem nepřehání a rozhodně se nesvléká, pokud by to v roli nemělo nějaký smysl.
  • Angelina Jolie

    Angelina Jolie ve filmu Sedmý hřích
    Autor: reprofoto YouTube
    Statisíce mužů na světě závidí Bradovi Angelinu a statisíce žen Angelině Brada. Že ovšem mají pánové po čem toužit, ukazuje Angie poměrně často. Herečka nemá problém s nahými, ani milostnými scénami a filmaři toho hojně využívají.

    Nahá se Angelina Jolie objevila například ve snímcích Wanted, Výměna nebo Zloděj životů, kde si střihla obzvlášť vášnivou sexuální scénu s Ethanem Hawkem. Tato fotografie je ovšem z filmu Sedmý hřích, kde si Angelinino dokonalé tělo užil smyslný herec Antonio Banderas.

  • Aňa Geislerová

    Aňa Geislerová ve filmu England!
    Autor: reprofoto YouTube
    Stejně jako Angelina, i Aňa si mohla užít Banderasovu nahou blízkost. Díky roli, kterou dostala jako sedmnácti letá ve filmu Mladý Mussolini, de si zahrála fašistovu milenku.

    Podobně jako Angie nemá Aňa s nahotou ve filmu žádný problém a s trochou nadsázky by se dalo říci, že své vnady odhalila snad v polovině z těch, co natočila. Fotografie je z filmu England!, ale nahou herečku jste měli možnost spatřit také například ve filmech Kytice, Štěstí, Šílení a mnoha dalších.

  • Gwyneth Paltrow

    Gwyneth Paltrow ve filmu Milenci
    Autor: Palace Pictures
    Gwyneth Paltrow
    si úspěšně buduje pózu velmi upjaté a nadřazené dámy, avšak ukázat odhalený dekolt se herečka rozhodně nebránila. Došlo k tomu ve filmu Milenci, kde si Gwyneth zahrála jednu z milenek Joaquina Phoenixe.

    I když to byl jediný film, ve kterém se herečka objevila nahá a ukázala pouze jedno ňadro, fanoušci byli nadšení.

  • Vilma Cibulková

    Vilma Cibulková ve filmu Krev Zmizelého
    Autor: reprofoto YouTube
    I přes svých padesát let patří Vilma Cibulková stále mezi nejkrásnější české herečky a objekt touhy mnoha mužů. Svou krásnou postavu a plná ňadra odhalila v mnoha filmech, tato fotka je ale z filmu Krev zmizelého.

    Pokud byste chtěli vidět víc, podívejte se na filmy Případy detektivní kanceláře Ostrozrak, Lišák nebo Pupendo. Nabízí se jen jedna otázka - kdy se Vilma objeví nahá také v Ulici?

  • Pamela Anderson

    Pamela Anderson ve filmu Barb Wire
    Autor: Intersonic
    Jeden z nejhorších filmů světové kinematografie Barb Wire má současně celé davy fanoušků. Proč? Jednoduše proto, že se v něm hvězda Pobřežní hlídky, sexbompa Pamela Anderson objevuje nahá a rozhodně s těmito scénami nešetří. Je jen na vás, jestli kvůli nim plánujete přežít i neskutečně nudný film, jakým Barb Wire bezesporu je.

     

Autor: brig
Diskuse ke článku
.