Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

To je proměna! Z oplácané matrony sexy kočičkou. Christina Aguilera zabodovala

25. listopadu 2013 | 17:05

Rafinované prostřihy, sexy rozparek a dokonalá figura, kterou by jí mohla závidět nejedna dvacítka. Popová diva Christina Aguilera (32) letos na udílení American Music Awards 2013 opět šokovala. Tentokrát ale příjemně.

Všem přítomným poklesla čelist, když se zpěvačka na červeném koberci objevila v sexy sněhobílých šatech a ukázala figuru, kterou by jí mohla závidět nejedna dvacítka. Je to pouhý rok, kdy se na stejné akci objevila ve fialových šifónových šatech se čtrnácti kily navíc. A nebyl to opravdu pěkný pohled.

Tentokrát ale v dlouhé róbě z dílny Marie Lucie Hohan vypadala úžasně. Rafinované průřezy daly vyniknout jejímu štíhlému pasu, sexy rozparek odhalil dlouhé nohy. Hluboký výstřih do "véčka", který nabídl pohled na její plné poprsí, byl jen třešničkou na dortu.

Rafinované průřezy daly vyniknout jejímu štíhlému pasu a sexy rozparek odhalil její dlouhé štíhlé nohy.
Autor: profimedia.cz
Celému looku ve stylu Old Hollywood dominovala Christinina platinová hříva a pro zpěvačku typické rudé rty. Diamantové náušnice a prsteny byly trefou do černého. I boty s flitry a lesklé psaníčko můžeme Christině pochválit. Výsledný dojem působí elegantně a sexy.

Christina dlouhou dobu bojovala s jo-jo efektem. Po narození syna Maxe Lirona (5) se pokoušela několikrát zhubnout, dostat se tak na svou původní váhu. Jo-jo efekt je ale hrozný "prevít" a tak každé kilo, které shodila, se jí nakonec dvojnásobně vrátilo. Na udílení loňských hudebních cen tak vypadala jako váleček a ani šaty, které si tenkrát oblékla, její postavě příliš nelichotily.

Po roce je ale všechno jinak. Christina ukázala, že tvrdá píle a odhodlání přináší své ovoce. Všechny totiž příjemně překvapila svou okouzlující sexy postavou, kterou se pyšnila v začátcích kariéry.

"Cítím se skvěle," tvrdila loni oplácaná Christina Aguilera.
Autor: profimedia.cz

 

Autor: Zuzu, lena