Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Slavní sourozenci: Láska, nebo rivalita?

  • Tihle slavní sourozenci oplývají talentem!
    25. listopadu 2013 | 06:00

    Stát se slavným a úspěšným hercem, zpěvákem, sportovcem nebo moderátorem není nic jednoduchého. Tihle sourozenci to dokázali a navzájem se ve své slávě podporují. Nebo si hází klacky pod nohy?

  • Adéla a Dalibor Gondíkovi

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Známé sourozenecké duo Adéla a Dalibor Gondíkovi společně už roky uvádí pořad Rady ptáka Loskutáka. Oba jsou neodmyslitelnou součástí víkendového televizního programu a diváci je milují především díky perfektní sehranosti.
  • Paris a Nicky Hiltonovi

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Slavné dědičky jsou sice sestry, ale každá je úplně z jiného těsta. Paris nechybí na žádném večírku, netají se svou láskou k penězům a dokonce si odseděla pár dní ve vězení za řízení pod vlivem alkoholu. Mladší Nicky jen neutrácí zděděné miliony, ale snaží se podnikat ve světě módy jako návrhářka. Večírkům se taky nebrání, ale většinou odchází před půlnocí. I přes odlišnosti spolu obě bohaté sestry skvěle vycházejí.
  • Chris a Liam Hemsworthovi

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Pravděpodobně nejvíc sexy bratři showbusinessu se oba živí herectvím. Starší Chris se proslavil především rolí Thora, o kterou se ucházel i mladší Liam. Oba prohlásili, že se neberou jako konkurenci, respektují se a mají skvělý bratrský vztah. Mladšího Liama známe především z filmu Hunger games a díky vztahu s rebelkou Miley Cyrus. S tou letos zrušil zasnoubení, protože nemohl dál tolerovat její veřejné provokace.
  • Kryštof a Matěj Hádkovi

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Bratři Hádkovi patří v českém rybníčku mezi nejvýraznější talenty mladší generace. Starší Matěj si například zahrál v Socratův podzim nebo Non plus ultras. Mladší a slavnější Kryštof exceloval ve filmu Tmavomodrý svět nebo Bobule. Málokdo ví, že o roli v Tmavomodrém světě se ucházel Matěj a Kryštof byl jen jeho doprovod. Bratry to ovšem nerozeštvalo a navzájem se podporují.
  • Serena a Venus Williams

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Je to sice neuvěřitelně, ale tyhle sestry jsou jedny z nejlepších hráček tenisu na světě. Mladší Serena vydělala historicky nejvyšší finanční částku v ženském tenise. Druhé místo obsadila o rok starší Venus. Tyhle sestry jsou opravdu top!
  • Beyonce a Solange Knowles

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V této sesterské dvojici je nadmíru jasné, kdo je slavnější. Je to samozřejmě zpěvačka Beyonce, která patří mezi nejprodávanější umělce všech dob. Její mladší sestra Solange je bezesporu stejně talentovaná, ale nedokázala prorazit do světa showbusinessu. Občas zpívá, hraje vedlejší roli ve filmu a tančí. Krásné jsou ale obě stejně!
  • Jiří a Lukáš Langmajerovi

    ...
    Autor: profimedia.cz
    O 15 let starší Jiří je jedním z nejslavnějších českých herců. Jako vojín Kouba ve filmu Copak je to za vojáka zlomil nejedno dívčí srdce. Jeho bratr Lukáš se proslavil teprve nedávno díky filmu 2Bobule. Bratři prozradili, že mají hodně společného, například vzteklost. Společně si už zahráli v divadelních hrách, což ukazuje, že spolu skvěle vychází.
  • Mary-Kate a Ashley Olsen

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jedny z nejslavnějších dvojčat rozjely hereckou kariéru ve velmi raném věku. Už v předškolním věku tvrdily, že jsou nejlepší kamarádky a neudělají bez sebe krok. Naposledy si společně zahrály ve filmu v roce 2004 a od té doby se plně věnují své módní značce Elizabeth a James.

Diskuse ke článku
.