Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Koloběžka, čelenka a růžová košile: Pánové, tohle už nikdy nechceme vidět!

  • Takhle by to, pánové, nešlo!
    22. listopadu 2013 | 07:00

    Slavní muži - urostlá těla, sexy pohledy a svůdné úsměvy! Proto je milujeme a trávíme večery u filmů, kde jsou zkrátka k sežrání. Ale co, když náš idol není přes fousy téměř vidět, nosí culík a jezdí na koloběžce? To se nám opravdu nelíbí!

  • Bruce Willis (58) v růžové košili

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Akční hrdina a modla žen i dívek neztrácí charizma ani s přibývajícím věkem. Fanynkám nikdy nevadilo, že nemá vlasy a postavu modela. Když se ovšem Bruce nasoukal do těsné cukrové košile, mnoho žen zaplakalo. Mužnou image vystřídal vzhled roztomilého "děduly" a to přece nechceme!
  • Jake Gyllenhaal (32) s culíkem

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americký oscarový herec je zkrátka k sežrání. Odpustily jsme mu i roli gaye ve filmu Zkrocená hora a stále je pro nás prototypem pořádného muže. Ovšem od doby, kdy se rozhodl skončit s pravidelnými návštěvami kadeřnice, je jeho mužnost na ústupu. Takhle rozhodně nevypadá jeden z nejvíce sexy mužů planety!
  • Brad Pitt (49) v převleku Rumcajze

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Když se řekne mužský idol, většina žen si představí právě Brada Pitta. Jeho svůdný pohled a výrazné rysy v obličeji dokázaly rozpumpovat srdce nejedné rozvášněné fanynce. Když se ovšem Brad začal stylizovat do Robinsona Crusoa kříženého s Rumcajzem, byl sexappeal rázem pryč. Neupravené dlouhé vlasy a drsné vousy - po tom ženy netouží. Ale Angelina mohla být spokojená, neměla konkurenci.
  • Colin Farrell (37) jako rocker z 80. let

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Irský herec vzbuzuje v ženách dojem "grázla" a to se nám líbí. Milujeme jeho strniště a nedbalou eleganci, ale vzhled rockového zpěváka 80. let mu neodpustíme. A ze všeho nejvíc nás odradila čelenka, která mu z havraních vlasů vytvořila podivně trčící štětiny.
  • Hugh Jackman (45) jako infantilní stařík

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Akční hrdinové pčece nejezdí na koloběžce! A už vůbec ne s mikinou kolem pasu! Australský herec se jako lusknutím prstu proměnil ze svalnaté modly v infantilního staříka. Ale musíme uznat, že jeho svalnaté ruce celkový dojem "trochu" vylepšily.

Diskuse ke článku
.