Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Reklama na štěstí: Tyhle páry nic na světě nerozdělí!

  • Díky těmto slavným párům věříme na lásku na celý život.
    21. listopadu 2013 | 09:30

    Světem showbusinessu otřásají rozchody slavných párů, o kterých si všichni mysleli, že jsou nerozlučitelné. Miranda Kerr a Orlando Bloom žijí odděleně? Heidi Klum a Seal se rozvedli? Beyonce a Jay Z prožívají partnerskou krizi? Ještě, že zbývají slavné páry, díky kterým stále věříme na idylické romantické soužití.

  • Diane Kruger a Joshua Jackson

    Herečka V s přítelem Joshuou Jacksonem
    Autor: ČTK, EPA
    Německá herečka Diane Kruger a americký herec známý ze seriálu Dawsonův svět spolu žijí 7 let. Jejich vztah prý ani jednou neprošel krizí. A jejich recept na idylku?"Náš skvělý vztah tkví ve vzájemném porozumění," uvedla herečka. Údajně jsou oba naladěni na stejnou vlnu a vedle partnerského vztahu jsou i nejlepší přátelé.
  • Channing Tatum a Jenna Dewan-Tatum

    Channing se svou ženou
    Autor: Profimedia.cz
    Sexy herec Channing Tatum a herečka Jenna Dewan se dali dohromady během natáčení tanečního filmu Let´s dance. Na place přeskočila jiskra, brzy přišla svatba a letos se jim narodila holčička. Jejich sedmiletý vztah perfektně funguje hlavně díky stoprocentní důvěře a upřímnosti.
  • Victoria a David Beckhamovi

    Beck
    Autor: mbase
    Nejstylovější pár showbusinessu je zároveň jedním z nejstabilnějších. David před 16 lety uviděl Posh Spice v hudebním videoklipu a řekl si, že je to dokonalá žena, se kterou by chtěl strávit zbytek života. A jak řekl, tak se taky stalo. Beckhamovi jsou spolu už 16 let a od roku 1999 jsou manželé.
  • Emma Stone a Andrew Garfield

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Poměrně čerstvě zamilovaný herecký pár se seznámil během natáčení filmu Amazing Spider-Man. Byla to prý láska na první pohled a neuvěřitelně to mezi nimy jiskřilo. Mladí milenci vypadají maximálně šťastně a nehnou se od sebe na krok. Pevně doufáme, že tento pár společně zestárne.
  • Tom Hanks a Rita Wilson

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herecký pár Rita Wilson a Tom Hanks jsou svoji již čtvrt století. "Manželství s Ritou je jako výhra v loterii! Byl bych hlupák, kdybych s ní nevydržel do konce života," prohlásil Tom o své životní lásce. Stále zamilovaní manželé mají společně dvě děti a i po letech se milují stejně jako na začátku vztahu.
  • Gwen Stefani a Gavin Rossdale

    Zpěvačka Gwen Stefani
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Gwen Stefani a rockový zpěvák Gavin Rossdale se do sebe zamilovali před 18 lety. "Největším úspěchem mého života je moje manželství s Gavinem", prozradila Gwen. Od svatby hudebního páru uběhlo už 11 let. Společně vychovávají dvě děti a třetí je na cestě.

Diskuse ke článku
.