Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Děsivé pády naživo! Tady jde často o zdraví

  • Slavným zpěvačkám jde na pódiu kolikrát i o zdraví!
    14. listopadu 2013 | 15:30

    VIDEO: Koncerty slavných hvězd už dávno nejsou pouze o jejich hlasovém talentu, ale publikum si žádá pořádnou show. Krásné divy světové pop music tak musí nejen zpívat, ale také tančit a často balancovat na vysokých jehlách. a mnohdy jim jde o zdraví!

  • Lady Gaga

    Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz
    Výstřední Lady Gaga, známá svými šílenými outfity to během koncertu trošku přehnala a na píseň You and I si vzala nebezpečně vysoké jehly. A jako by to nestačilo, rozhodla si navíc vylézt na stoličku k pianu a balancovat na jedné noze. Situace dopadla jak sše dalo očekávat a Lady Gaga se po zádech zřítila přímo na piano a následně na zem. Přestože si musela ošklivě narazit záda, nezapřela v sobě profesionálku a celou píseň dozpívala.

  • Dara Rolins

    Zpěvačka tvrdí, že je vše splaceno
    Autor: archiv Blesku
    I slovenská zpěvačka ví o pádech během koncertu své. Před sedmi lety se zřítila z více než dvoumetrového pódia během písně Andílku můj a přestože koncert dozpívala a lékaře si zavolala až po poslední skladbě, skončila v nedaleké košické nemocnici. Verdikt? Pohmožděný bok, naražená žebra a naštípnuté zápěstí, které muselo do sádry.
  • Pink

    Pink
    Autor: profimedia.cz
    Během německé koncertní šňůry se Pink zřítila z pódia a spadla rovnou mezi vyděšené fanoušky. Pink se normálně s ničím moc nemazlí, ale tentokrát ji to muselo pořádně bolet. Hudba se totiž okamžitě zastavila a její bodyguardi jí přispěchali na pomoc. Kromě pár naraženin se jí ale naštěstí nic nestalo, což bylo poznat i podle toho, že si zpěvačka od plic zanadávala.

  • Gabriela Gunčíková

    Gabriela Gunčíková
    Autor: archiv Blesku
    Někdy za pád nemůže bizarní kostým nebo bláznivé nápady zpěvačky, ale prosté selhání techniky. Přesně to se stalo Gabriele Gunčíkové během představení muzikálu Kleopatra. Když totiž v průběhu písně couvala na jevišti, aby nastoupila na vysunuté propadlo, zřítila se do dvoumetrové díry. aniž by si toho kdokoliv všiml, závada na technice způsobila, že propadlo nevyjelo. Šok diváků byl následován okamžitým přerušením představení. Zpěvačce se ale naštěstí nic nestalo a za pár minut stála opět na jevišti.
  • Selena Gomez

    Zpěvačka Selena Gomez.
    Autor: profimedia.cz
    Krásná Selena Gomez je zřejmě na pády zvyklá. V americkém Fairfaxu totiž vypadala, že si svého klopýtnutí ani nevšimla. V průběhu choreografie s tanečníky Selena poskakovala nahoru a dolů, zatímco se na ni snášely barevné konfety. A najednou se octla na kolenou, letící směrem k publiku. Fanoušci i kolegové jí ale hned pomohli na nohy a slavná zpěvačka a herečka se zařadila a pokračovala v produkci, jako by se nechumelilo.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.