Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Trapas Tori Spelling: Na autogramiádu její knihy přišel jediný fanoušek

11. listopadu 2013 | 16:30

Herečka, spisovatelka a hlavně zasloužilá matka Tori Spelling (40) vydala svou šestou knihu s názvem „Jak to je“, kde odhaluje jak to vlastně je s její reality show Tori& Dean a co všechno se děje v zákulisí.  Na svém díle chtěla zbohatnout, ale ukázalo se, že s její kariérou spisovatelky to tak slavné nebude

Blonďatá naivka ze seriálu Beverly Hills 90210 chtěla svůj šestý literární počin přivítat na svět opravdu velkolepě. Uspořádala proto autogramiádu, kam se vypravila s celou svou početnou rodinkou, předvedla tak děti Liama (6), Stellu (5), Hattie (2) a Finna (1) i manžela Deana (40) a vše dodetailu promyslela.

Tori se na svém Instagramu ptala fanoušků, co si má na autogramiádu obléci, výsledná volba ale nikoho moc nezajímala.
Autor: Instagram.com
Záležet si herečka nechala také na svém oblečení, které konzultovala se svými fanoušky na Twitteru a kteří jí nakonec svorně vybrali sexy červené mini šaty.  Jak se ale zdá, výsledek už fanoušky tolik nezajímal.

Ještě poslední kontrola v zrcadle před odchodem.
Autor: Instagram.com
Dorazil jen jeden odvážlivec

„Na psaní mám nejraději to, že se své zkušenosti mohu podělit s někým dalším. Myslím, že to je důvod, proč jsem tak oblíbená, jsem totiž ochotna s lidmi sdílet svůj život,“ prohlásila Tori před svou autogramiádou a pak už jen čekala na davy fanoušků, kteří budou lačni jejího podpisu. Jenže ouha!

Šestá kniha Tori Spelling zatím neměla u fanoušků úspěch.
Autor: Instagram.com
Místo velké slávy nastal trapas, za celé odpoledne totiž dorazil jen jeden jediný fanoušek, který si koupil knihu a lačnil po podpisu. Kdoví, jestli to nebyl hereččin známý nebo nějaký zbloudivší návštěvník, který spíš než knihu Tori Spelling, hledal oddělení pro kutily nebo porno koutek.

Zachovala úsměv a nenechala se rozhodit

V každém případě se Tori nenechala vyvést z míry, nasadila na tvář sladký americký úsměv a tvářila se, jako že je nadmíru spokojená. Obdivujeme, že se herečka nesesypala a s pláčem neutekla domů, buď je tak odvážná, nebo prostoduše doufala, že ještě někdo dorazí.