Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Gordon Ramsay se zbláznil! Dceru šmíruje a syna podplácí!

Gordon Ramsay nechal své pubertální dcěři do pokoje nainstalovat kameru!
8. listopadu 2013 | 10:30

Nejlepší šéfkuchař na světě, železný muž a hvězda televizních kulinářských pořadů - takový je Gordon Ramsay, kterého pro jeho jadrný jazyk, kuchařské umění a smysl pro humor miluje celý svět. Nezašel tentokrát ale už moc daleko?

Šéfkuchař, jehož televizní pořady inspirovaly vznik těch českých se Zdeňkem Pohlreichem, je známý tím, že se s ničím nemaže. Jeho Kitchen nightmares (Ano, šéfe!) se hemží "pípáním" častěji než morseovka a pro kritiku si nikdy nejde daleko. Jenomže v talksow britského moderátora Jonathana Rosse už to Ramsay trošku přehnal!

Doučování s přítelem

Gordon Ramsay
Autor: shutterstock.com
Debata začala poměrně nevinně otázkou, kolik má Gordon vlastně dětí a po výčtu všech čtyř přišla informace, že jeho nejstarší dceři Megan je patnáct a v současné době se připravuje na závěrečné zkoušky ve škole. Učení si prý opakuje celé hodiny zavřená v pokoji se svým přítelem. "Navzdory času, který učení věnují ale výsledky nevypadají nic moc.", říká Ramsay s úsměvem.

Po bouřlivém smíchu publika se Roos neudržel a požádal Gordona o vysvětlení, jak je to možné, když tráví tolik času zavřená v pokoji, se svým přítelem, opakováním učiva. A následoval hotový šok!

Obezřetný otec?

Gordon Ramsay s manželkou a dětmi
Autor: shutterstock.com
Ramsay byl totiž jako otec pubertální dcery zvědavý, jak učení za zavřenými dveřmi probíhá, a tak uplatil svého třináctiletého syna Jacka, aby své sestře nainstaloval do pokoje kameru. "Říkám mu, podívej tady máš 20 liber a nainstaluj jednu z těch svých špiónských kamer ke své sestře, na tu velkou skříň, co má v pokoji.", a se smíchem dodává:"Takže Megan, rád bych si s tebou promluvil o tom tvém takzvaném opakování učiva."

I když si v případě Gordona Ramsaye nemůžeme být nikdy jistí, jestli mluvil vážně, nebo šlo o další z jeho osobitých skotských vtípků, na místě patnáctileté Megan by nám upřímně asi nebylo dobře ani v jednom z případů. Co si myslíte vy?

Myslíte si, že šéfkuchař Ramsay vážně šmíruje vlastní dceru?
15,8%
84,2%
Děkujeme za Váš hlas!
41 hlasů
219 hlasů

Autor: brig