Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Skandál na premiéře! Herečka ukázala obnažený rozkrok i holý zadek

7. listopadu 2013 | 11:23

Nedostatek soudnosti, nebo promyšlená taktika, jak na sebe strhnout veškerou pozornost? Ať už je to jakkoliv, absencí spodního prádla vyrazila herečka Jaimie Alexander (29) všem dech!

Rafinovaný černý outfit z dílny Azzaro Couture s dlouhým rukávem sexy herečku na první pohled zahaloval téměř doslova od hlavy k patě. Ve středové části však látku nahradila asymetrická aplikace ze síťoviny, která odhalila téměř vše, co by cizím očím mělo zůstat skryto.

Devětadvacetiletá Jaimie Alexander si totiž na americkou premiéru fantasy filmu "Thor: Temný svět", ve kterém si sama zahrála, vyšla úplně naostro. A i když nejintimnější partie byla na první pohled zakryta látkou, ve světle reflektorů si na červeném koberci všichni přítomní mohli prohlédnout hereččin rozkrok. 

Za hranicí vkusu: Tentokrát to herečka Jaimie Alexander vážně přehnala. Na premiéru totiž dorazila takřka nahá.
Autor: ČTK

Otázkou zůstává, zda si Jaimie prostě jen neuvědomila, nebo šlo o dobře promyšlený tah, jak na sebe strhnout pozornost přítomných diváků i světových médií. Není totiž tajemstvím, že herečce už "vedlejší" role nestačí. A ambice jí nechybí. Touží totiž rovnou po roli "superženy".

"Ráda bych ztvárnila Wonder Woman v jednom z následujících komixových filmů. Buď samostatně anebo v snímku Batman versus Superman anebo alespoň v něčem, co by ji uvedlo na trh," nastínila svoje představy v rozhovoru pro magazín Forbes.

Za hranicí vkusu: Tentokrát to herečka Jaimie Alexander vážně přehnala. Na premiéru totiž dorazila takřka nahá.
Autor: ČTK