Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rebelka Pink: Dceru Willow (2) vozí na motorce a z kritiky si hlavu nedělá!

Špatná matka nebo jen svérázná? Jakým výčitkám musí Pink čelit?
30. října 2013 | 11:45

Pink (34) opět dokázala, že jí role matky nijak neubrala na osobitosti. Kritice na sociálních sítích totiž čelí s hlavou vztyčenou a ironickým humorem sobě vlastním. Kvůli čemu se do ní a její rodiny veřejnost pustila tentokrát?

Jeden z nejlepších motokrosových jezdců, manžel Pink a tatínek malé Willow, Carey Hart (38) je už sice oficiálně "v důchodu", motorku však zahálet nenechá. a před pár dny na ni vůbec poprvé svezl také svoji dvouletou dcerku.

Carey a jeho dcerka Willow na motorce.
Autor: instagram.com/hartluck
Přestože málokdo má na pekelném stroji větší zkušenost než právě Hart, který do motokrosového světa vstoupil v pouhých 4 letech, zvedla se proti němu vlna nevole.

Divoký táta

Fotku z jízdy z dcerkou totiž Carey nahrál na svůj instagramový účet společně s komentářem: "Na tuto chvíli jsem dlouho čekal! Willz se dnes se mnou poprvé svezla na motorce. Celou dobu byla nadšená a když jsme zastavili, vrhla se mi kolem krku a řekla ´Bylo to super, díky tati!´. Je celá po mě!".

Ironická máma

Roli matky si zpěvačka Pink užívá natolik, že chce své dceři Willow pořídit v brzké době sourozence.
Autor: profimedia.cz, archiv Blesku
Příliš zodpovědní fanoušci Careyho zkritizovali za nezodpovědnost a nebáli se ani označení "špatný otec", když viděli fotku Willow, sedící na motorce bez helmy. Jenomže brzy se do debaty vložila i Pink, která rozhodně nemá problém bránit svoji rodinu. Na twitteru tak reagovala na vybrané komentáře velmi sarkasticky. Ostatně, co jiného bychom od ní také mohli čekat?

  • "Počkejte, až bude Willow 16 a dejte jí čas rozhodnout se sama. Motorky nejsou legrace!" - Hm, dobře. Sice jsme se v životě nepotkali, ale díky za radu.
  • "Možná by ji Carey měl raději vzít na procházku." - Jo, to zní jako skvělá zábava :)
  • "Upřímně? Opravdu se mi nelíbí představa tak malého dítěte na motorce." - V tom případě to tvým dětem nedoporučuju.

Svérázní rodiče
Autor: Profimedia.cz
A nakonec všem Pink vzkázala: "Pokud má někdo  z vás tolik zkušeností s jízdou na motorce, jako můj manžel, pak jsem ochotná vyslechnout si vaše názory.", čímž celou kauzu uzavřela.

Co myslíte vy? Jsou Pink a Carey Hart nezodpovědní rodiče, nebo by se jejich kritici měli starat raději o svoje vlastní děti?

Autor: Brigita Zemen