Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kelly Osbourne vzkazuje Lady Gaga: Polib mi!

Napadlo by vás hádat se kvůli dárku k narozeninám? Tyto slavné zpěvačky ano!
29. října 2013 | 10:00

Někdo by si mohl myslet, že za dárek k narozeninám se sluší pěkně poděkovat. Jiného názoru je ale americká zpěvačka Kelly Osbourne (29). Výstřední zpěvačka Lady Gaga (27) totiž namísto vděku, za poslaný narozeninový dort, došla odpověď: "Polib mi pr**l, pokrytče!"

V neděli 27. října oslavila Kelly, slavná dcera neméně slavného páru Ozzyho a Sharon Osbourneových, své 29. narozeniny. Shodou okolností na tento den připadl jeden z finálových večerů americké soutěže X-Faktor, kde působí Sharon Osbourne jako jedna z porotkyň. A v tomto večeru navíc vystoupila i zpěvačka Lady Gaga.

Prokletý dort?

Takhle k nakousnutí vypadá prokletý dort od Lady Gaga.
Autor: http://instagram.com/kellyosbourne
Poměrně nevinné gesto, poslat Kelly narozeninový dort, vyfotit se s ním a Sharon a popřát tak Kelly k narozeninám, se ale setkalo velmi nečekanou reakcí: "Nechci vypadat nevděčně, ale proč mi posíláš narozeninový dort, přes půl světa a navíc prostřednictvím mé MATKY?", píše Kelly Osbourne na svém twitteru.

A aby toho nebylo málo, dala Kelly fotku onoho inkriminovaného dortu i na svůj instagram, s ještě jadrnějším komentářem: "Polib mi pr**l, pokrytče!", vzkazuje veřejně Lady Gaga.

Věrní (a sprostí) fanoušci

Lady Gaga se nebojí říct svůj názor
Autor: profimedia.cz
Reakce byla samozřejmě okamžitá, jak už to ve světě sociálních sítí chodí, a fanoušci Lady Gaga nenechali na Kelly Osbourne nit suchou: "Jak můžeš být tak sobecká a blbá? Dospěj!", "Ty jedna krávo!", "Je mi líto Kelly, ale ty jsi opravdu jen tlustá mrcha, nic jiného." A toto jsou ty slušnější z mnoha komentářů, které se objevily právě pod onou fotkou zdánlivě nevinného dortu.

Křivdy se neodpouští

Do konfliktu zpěvaček se zapletla i Kellyina matka Sharon Osbourne
Autor: Profimedia.cz
Pravdou je, že Kelly zřejmě stále není schopná odpustit Lady Gaga její lednový otevřený dopis, ve kterém ji výstřední blondýna odsoudila za komentáře pro "módní policii". K dopisu se přidali její fanoušci a velmi nevhodně "přáli" Kelly Osbourne i její rodině, ať "chcípnou" a samozřejmě, do kontroverzní výměny názorů se pustila i Kellyina matka Sharon, dalším otevřeným dopisem prostřednictvím svého facebooku.

Že by konečně smíření?

Kelly Osbourne si nenechá nic líbit
Autor: profimedia.cz
Vypadá to, že je něco shnilého ve vztahu obou zpěvaček. Podle posledních příspěvků Kelly Osbourne by se ale mohl blížit konec všech žabo-myších válek. Na svém twitteru totiž dnes zveřejnila vzkaz pro Lady Gaga: "Omlouvám se, chovala jsem se včera jako malé děcko. Zavolej mi a vyřešíme to jako dvě dospělé ženy. Nechci už další rozbroje."

Jestli a jak bude bitva dvou mladých umělkyň pokračovat, to se ale asi budeme muset nechat překvapit.

Anketa
Kdo je podle vás v právu?
Kelly Osbourne
16 %
Lady Gaga
32 %
Obě se chovají jako husy
53 %
Hlasovalo: 471 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!

Autor: brig