Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejstylovější hvězdné páry: Beckhamovi, Timberlakovi nebo Prachařovi?

  • Kdo je podle vás nejstylovějším párem českého a světového showbyznysu?
    25. října 2013 | 06:00

    Když se dá dohromady slavná kráska se slavným krasavcem vznikne většinou dokonalý pár. Přinášíme vám nejstylovější páry showbusinessu, které se nejen milují, ale také k sobě dokonale ladí. Prohlédněte si perfektně sladěné outfity oblíbených celebrit a hlasujte v anketě na konci článku.

  • Victoria a David Beckhamovi

    ...
    Autor: profimedia.cz, Reuters
    Nejlépe oblékaným hvězdným párem jsou jednoznačně Beckhamovi. Victoria pověsila řemeslo zpěvačky definitivně na hřebík a díky své píli a talentu se stala uznávanou módní návrhářkou. Její kolekce jsou k dostání dokonce i v České republice. David se pravidelně stává tváří různých módních značek (Armani, Adidas, H&M, atd), tudíž se ve světě módy orientuje stejně skvěle jako jeho žena. Dohromady tvoří vždy stylově sladěný pár, který je ozdobou každé akce.
  • Simona Krainová a Karel Vágner

    ...
    Autor: hermina.cz
    Vždy perfektně upravená modelka Simona Krainová se čas od času objeví ve společnosti po boku svého manžela Karla Vágnera ml. Přestože Simona je prototypem bezchybné ženy a Karel má od image hollywoodského krasavce poměrně daleko, společně tvoří krásný, stylový a sehraný pár. Dalo by se říct, že v českém rybníčku jsou nejstylovější pár vůbec.
  • Jessica a Justin Timberlake

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Hvězdný pár, který se roky rozcházel a zase scházel, do toho minulý rok konečně "praštil". Herečka Jessica Biel tradičně přijala příjmení svého partnera a své původní používá pouze v profesním životě. Oba si potrpí na drahé a hlavně moderní věci, takže celá svatba se nesla ve znamení luxusu a posledních trendů. Za krásu se platí, proto není divu, že je obřad vyšel na neuvěřitelných 12 milionů dolarů. Ne nadarmo se o nich říká, že jsou jedním z nejkrásnějších párů showbusinessu. Posuďte sami.
  • Jana Plodková a Filip Žilka

    ...
    Autor: Hermina.cz, Blesk
    Optik Filip Žilka požádal nedávno herečku Janu Plodkovou o ruku, a tak se brzy můžeme těšit na jednu z nejstylovějších českých svateb všech dob. Jana je totiž velmi extravagantní a módní značky se doslova předhánějí v tom, kdo ji bude oblékat. Její snoubenec rozhodně nezaostává, a tak společně tvoří velmi originální a trendy pár.
  • Diane Kruger a Joshua Jackson

    ...
    Autor: ČTK, Epa
    Herecký pár se svatbou zatím otálí, přesto po sedmiletém vztahu přemýšlejí o založení rodiny. Německá herečka je považována za jednu z nejkrásnějších žen světa, která je navíc známá svým perfektním módním citem. Jako jedna z mála hereček se snad nikdy neobjevila ve společnosti v modelu, který by kritici následně odsoudili. Jasonův styl se podařilo Diane během vztahu vypilovat a dnes se o nich mluví jako o bezchybném páru.
  • Agáta a Jakub Prachařovi

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Modelka a moderátorka Agáta Prachařová a hudebník Jakub Prachař jsou svoji teprve pár měsíců, přesto jsou v dokonalém souladu. Kdykoli se novopečení manželé objeví společně na veřejnosti, vypadají od hlavy až k patě perfektně.
    Anketa
    Kdo je podle vás nejstylovějším párem showbyznysu?
    Victoria a David Beckhamovi
    49 %
    Simona Krainová a Karel Vágner
    12 %
    Jessica a Justin Timberlakovi
    9 %
    Jana Plodková a Filip Žilka
    4 %
    Diane Kruger a Joshua Jackson
    6 %
    Agáta a Jakub Prachařovi
    20 %
    Hlasovalo: 1262 čtenářů
    Děkujeme za Váš hlas!

Diskuse ke článku
.