Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slavná strašidla: Celebrity a jejich halloweenské kostýmy !

  • Poznáte oblíbené celebrity v halloweenských maskách?
    1. listopadu 2014 | 06:00

    Halloween, milují nejen děti, ale i dospělí a dokonce i celebrity. Některé z nich si kostýmy připravují s velkým předstihem, aby se staly středem pozornosti. Najdou se i tací, kteří na sebe natáhnou první nevkusý hábit, který najdou. Podívejte se na maximálně povedené, ale i poněkud trapné kostýmy hvězd.

  • Heidi Klum & Seal

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Dnes již bývalý hvězdný pár se během společného manželství přímo vyžíval v originálních převlecích. Na každou halloweenskou party oblékli vždy nejoriginálnější kostým ze všech zúčastněných. Před dvěma roky se na karnevalovém večírku objevili jako opice, ze kterých šel opravdu strach. Jen málokdo by uvěřil, že se pod maskou zvířete skrývá krásná modelka.

  • Heidi Klum

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Na loňském večírku se topmodelka objevila sice singl, ale přesto měla nejoriginálnější převlek z celé párty. V "masovém" kostýmu byla opět královnou celé halloweenské párty a my se nemůžeme dočkat, s čím přijde letos.

  • Kim Kardashian & Kanye West

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Hvězdička Kim se loni na halloweenské párty nasoukala do kostýmu mořské panny, který byl ovšem dotažený do posledních detailů. Její postavě sice příliš nelichotil, ale samotný převlek byl dokonalý. Za to její tehdy ještě snoubenec Kanye se moc nevytáhl. Vedle Kim působil jako chudý námořník ztracený v záplavě mořských vln. Natáhl totiž jen pruhované tričko a dál se kostýmem nezabýval.

  • Gwen Stefani

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Zpěvačka se před dvěma lety zúčastnila halloweenské párty, kterou pořádala herečka Kate Hudson. Gwen se rozhodla zapůsobit a převlékla se za Popelku. Její kostým byl opravdu skvělý a zaslouženě sklidila velký úspěch. Od pravé pohádkové Popelky byla téměř k nerozeznání.

  • Sasha Baron Cohen

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Anglický komik a herec známý především jako Borat ze stejnojmenného filmu se zahalil do neidentifikovatelného převleku. Jestli šel za opici, ovci nebo mimozemšťana, nikdo ze zúčastněných nerozluštil. Jedno je jisté - muselo mu být pořádné horko.

  • Mariah Carey

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Mariah zřejmě plánovala, že se na halloweenské párty objeví jako sexy hasička. To se ovšem moc nepovedlo. Zpěvačka vměstnala své ženské křivky do titěrných bikin a přehodila přes sebe hasičskou bundu velikosti XXXL. Tohle tedy nevyšlo!

  • Paris Hilton & River Viiperi

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Slavná "pařmenka" samozřejmě nemohla chybět ani na loňském halloweenském večírku, kde se objevila po boku svého tehdejšího přítele Rivera. Společně vytvořili "superhrdinský" pár a sklidili úspěch.

  • Kate Beckinsale & Len Wiseman

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Slavná herečka prožívá Halloween velmi intenzivně. Každý rok se postará o to, aby celá rodina měla ty nejlepší a nejoriginálěnšjí kostýmy. V roce 2010 si s manželem vyrazili na večírek jako Frankestein a jeho žena. Všimněte si hereččina dokonale propracovaného účesu. Zajímalo by nás, jak dlouho ji trvalo vrátit své vlasy do původní podoby.

  • Christina Aquilera & Jordan Bratman

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Ani jako těhotná si nenechala slavná zpěvačka uniknout jakýkoli večírek. Společně s manželem (od roku 2011 bývalým manželem) oblékli strašidelné kostýmy a vyrazili do společnosti. Tehdy Jordan držel Christinu neustále za ruku a všichni věřili, že tahle láska potrvá věčně.

  • Jason Biggs

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Americký herec je známý především z komediálních filmů Prci prci prcičky má smysl pro humor i v soukromém životě. Místo kostýmu svalnatého superhrdiny dorazil na párty, kterou pořádala milovnice masek Heidi Klum, v převleku malého děvčátka. Vtipný úmysl se však příliš nevydařil, protože Jason vypadal spíše směšně.

  • Miley Cyrus

    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    To by nebyl správný večírek, kdyby se tam neukázala dračice Miley a nezpůsobila poprask. Tentokrát se rozhodla, že si vystřelí ze zpěvačky Nicki Minaj. Převlékla se za ní a celý večer rozdávala grimasy, které měli Nicki zesměšnit. Miley, Miley, tohle není ten správný způsob, jak si najít přátele!

Diskuse ke článku
.