Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Láska je krutá! Tyhle slavné ženy hubnou kvůli svým protějškům

  • Nejen tyhle, ale i mnoho dalších slavných žen drží drastické diety, aby se líbily svým protějškům.
    21. října 2013 | 06:00

    Pro lásku jsme mnohdy schopné téměř všeho. Obětujeme svou kariéru, zavrhneme přátele a hubneme, abychom se líbily našim protějškům. Přečtěte si, které slavné ženy shazují svá nadbytečná kila, protože se bojí nevěry.

  • Veronika Žilková (52)


    ...
    Autor: michal protivanský
    Herečka přiznává, že kvůli strachu z nevěry se moří hlady. aby nepřibrala ani gram a byla pořád krásně štíhlá. „Myslím si, že když ženská ztloustne, tak jí chlap začne zahýbat. A to já nechci dopustit. Radši nejím skoro nic. Půl rohlíku, rajče, trochu polívky a konec. Je to tvrdé, ale lepší, než abych přišla o manžela,“ přiznává Žilková, jejímž mužem je herec a režisér Martin Stropnický. Před její odhodlaností smekáme, ale není to trochu příliš?
  • Miluše Šplechtová (55)

    1856563:gallery:true:trueJeště před čtyřmi roky vážila Miluše téměř o 20 kilo víc. Od výživového poradce si nechala předepsat speciální dietu, během které směla jíst jenom vločky, suché maso a vařenou mrkev. Její křivky se díky drastické dietě změnily k nepoznání. „Kachnu se zelím si už nikdy nedám,“ tvrdí herečka. Radikální dietu tehdy odstartoval její manžel herec Jan Hrušínský, který ji opakovaně podváděl s mladšími a štíhlejšími ženami. Dnes je prý své ženě věrný.
  • Kelly Osbourne (28)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Tato milovnice vlasových přelivů zhubla především díky svému veganskému příteli! Dcera zpěváka Ozzyho Osbourna bývala hodně oplácaná a s kily navíc bojovala téměř celý život. "Zhubnout se mi podařilo až s Mattem, který mi vyvařuje zdravá jídla,“ zmiňuje svého snoubence Matthewa Mossharta. „Zhubla jsem skoro 30 kilo a konečně jsem šťastná,“ chlubí se.
  • Michaela Nosková (30)

    ...
    Autor: hermina.cz
    Další ženou, která během poměrně krátké chvíle viditelně zhubla díky pomoci svého partnera, je zpěvačka Míša Nosková. Nebýt jejího manžela, Jana Horsáka, s nímž má dceru Elišku, má svých 16 přebytečných kilogramů nejspíš stále nahoře. „Honza mě hlídá. Vždycky, když chci něco mlsat, okřikne mě, ať to nejím, že toho budu pak litovat. A jsem mu za to vděčná,“ svěřila se Nosková. Ovšem hned, jak docílila své vysněné váhy, manžela odkopla. Uvidíme, jestli bude Míša schopná udržet si stávající váhu i bez dozoru své muže.
  • Ilona Csáková (43)

    ...
    Autor: hermina.cz
    Jediný, kdo dokáže zamávat s ručičkou na Ilonině váze, je manžel Radek Voneš. Poprvé kvůli němu zhubla v roce 2008, když se seznámili. Aby byla pro muže svého srdce dokonalá, přestala jíst dortíky, začala pravidelně cvičit a docházela na speciální hubnoucí masáže. Po dvou dětech se ale její váha dostala do starých kolejí a později dokonce přibrala ještě o dvě konfekční velikosti. Opět se tedy rozhodla zakročit, aby se Radkovi nepřestala líbit. „Začala jsem pravidelně hrát tenis,“ svěřila se Ilona a dodala, že se jí opět daří úspěšně kila ničit.
  • Beth Ditto (32)

    ...
    Autor: FB Gosspi
    Kontroverzní lesbická zpěvačka dokázala kvůli své přítelkyni Kristin Ogatě zhubnout neuvěřitelných 25 kilo! Beth si totiž chtěla vylepšit postavu do svatebních šatů. I když i po této přísné odtučňovací kůře měla ke štíhlé postavě daleko, klobouk dolů!
  • Jitka Smutná (61)

    ...
    Autor: hermina.cz
    Česká herečka také patří mezi slavné ženy, které si hlídají téměř každé sousto, aby se líbily svému milovanému protějšku. „Vypadáš příšerně, zhubni,“ řekla prý herečce její přítelkyně spisovatelka Petra Braunová na začátku vztahu. A Jitka si její slova vzala k srdci. „Chtěla jsem se Petře líbit, tak jsem začala dávat pozor na to, co jím,“ přiznala. Jitce se hubnutí daří a dnes má dole už celých 14 kilogramů.
  • Alice Bendová (39)

    ...
    Autor: profimedia.cz, scom
    Sexy herečka přiznává, že hlavním motorem pro udržování štíhlé postavy jsou pro ni chlapi. „Chci zhubnout, samozřejmě abych se líbila manželovi,“ nechala se slyšet před lety, když ještě žila s podnikatelem Václavem Bendou. A svůj dietní rituál předvedla i o jedenáct let mladšímu milenci Michalovi Topolovi, se kterým se seznámila na začátku roku. I když se už téměř ztrácí před očima, kvůli lásce ze sebe setřásla další dvě kila!

Autor: elf
Diskuse ke článku
.