Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Plastiky jim sluší! Hvězdy, které stárnou a vypadají báječně

  • Herečky, které vypadají skvěle - také díky svým plastickým chirurgům
    17. října 2013 | 06:00

    Zákroky plastických chirurgů nemusí vždy dopadnout katastrofálně. Dokazují to i krásky Hollywoodu. K překrásnému vzhledu jim pomáhá nejen kosmetická chirurgie, ale také schopnost stárnout s grácií. Podívejte se na plastiky, které se opravdu povedly!

  • Sarah Jessica Parker

    Sarah Jessica Parker
    Autor: columbia/TriStar, čtk

    Neurotická Carrie ze Sexu ve městě je v plastické chirurgii skoro stálou zákaznicí. Přestože přiznala jen úpravu nosu a odstranění mateřského znamínka, které měla na bradě, má toho za sebou mnohem víc.

    Sarah podstoupila chirurgické zvětšení poprsí, pravidelně chodí na botoxové injekce pro vyhlazení pleti a dokonce si pomocí implantace tuku do podkoží nechala "opravit" velmi hubené a staře vypadající hřbety rukou. A i když je hereččin obličej často přirovnáván ke koňskému, my říkáme, že Sarah to v jejích necelých padesáti letech opravdu sluší.

  • Jennifer Aniston

    Jennifer Aniston
    Autor: famous, reuters
    Jennifer Aniston se nikdy netajila tím, že podstoupila kosmetickou úpravu nosu a to dokonce hned dvakrát. Poprvé to však nebylo z nějakého hvězdného rozmaru, ale ze zdravotních důvodů. Teprve dvanáctiletá Jennifer se svěřila do rukou plastických chirurgů kvůli úpravě nosní přepážky, ale s výsledkem nebyla příliš spokojená.

    V roce 2007 tedy podstoupila druhou operaci a konečně získala nos, který svého času dokázal svést i Brada Pitta. Kromě toho si seriálová Rachel z Přátel doslova zamilovala omlazení pleti pomocí laseru. Za tuto proceduru je Jennifer Aniston ochotna měsíčně utratit přes tisíc dolarů. I díky tomu možná ve svých 44 ovšem vypadá lépe, než kdykoliv před tím.

  • Scarlett Johansson

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz
    I momentálně nejvíc sexy žena světa a filmová múza Woodyho Alana - Scarlett Johansson (28) má za sebou dobře odvedenou práci plastických chirurgů. I když pochybujeme, že ji vůbec potřebovala. Kromě, v šoubyznysu již standardní, operace nosu nádherná američanka podstoupila zákrok, který byste určitě nečekali.

    Scarlett si totiž nechala operativně zmenšit svoje opravdu bujné poprsí. Otázkou jenom je, jestli už kdysi implantáty měla a nyní si je pouze nechala odstranit, nebo zdali ji pouze unavovalo věčně vysvětlovat, že její dmoucí se dekolt je opravdu dílem matky přírody. Tak či onak, my si myslíme, že Scarlett patří titul nejvíc sexy ženy naprosto zaslouženě.

  • Halle Berry

    Halle Berry
    Autor: profimedia.cz

    I když si myslíme, že účastnice soutěže Miss žádné zkrášlovací procedury nepotřebují, první vicemis USA z roku 1986 byla jiného názoru. I když dodnes tvrdí, že žádnou operaci nepodstoupila, americké bulváry jsou přesvědčené o tom, že má za sebou oblíbenou úpravu nosu a zvětšení prsou pomocí implantátů.

    Halle samozřejmě, jako drtivá většina hollywoodských celebrit, pravidelně podstupuje botoxové injekce. I bez nich by ale Miss 1986, Bond girl 2002 a 48letá matka  dvou dětí byla okouzlující.

  • Demi Moore

    Demi Moore
    Autor: profimedia.cz

    Museli bychom být slepí, nebo blázni, abychom uvěřili, že za mladistvý vzhled a perfektní pleť Demi Moorové může zdravé jídlo a správná životospráva. Přesto bývalá manželka jednoho z nejvíc sexy mužů na světě - Bruce Willise, odmítá že by se kdy objevila pod skalpelem plastického chirurga.

    Jenomže je poměrně nepravděpodobné, že by se jí zvedla prsa, zúžil nos a vyhladila pleť jen vlivem jógy, kterou tak ráda cvičí. Ať už je to ale jakkoliv, jen málo žen zhruba ve věku Demi si může najít o 15 let mladšího manžela jako je Ashton Kutcher. Škoda jen, že jim to nevyšlo.

  • Christina Aguilera

    Christina Aguilera
    Autor: profimedia.cz

    I Christina Aguilera (32) se řadí do kategorie celebrit, které na otázku plastické chirurgie odmítavě vrtí hlavou. Přesto je s podivem, jak výrazně a rychle dokázala za posledních pár týdnů zhubnout a zlepšit si pleť i tvar ňader.

    Je skoro jisté, že platinově zlatá zpěvačka má za sebou liposukci, vyhlazení břišních partií, modelaci ňader a samozřejmě také botoxové injekce. I tak ale vypadá  Christina naprosto skvěle. Prostě stále tak, jak jsme u ní už dlouhá léta zvyklí.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.