Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jo-Jo efekt straší i celebrity: Tyhle ženy svádí boj s kily!

  • Podívejte se na slavné ženy, které celý život bojují s kily navíc.
    16. října 2013 | 06:00

    My ženy se neustále trápíme svými nedokonalostmi a vůbec si neuvědomujeme, že jsme krásné i s větším nosem, menším vzrůstem a pár kily navíc. Naše trápení občas trochu spraví fakt, že ani slavné ženy, které plní titulky prestižních magazínů, nejsou dokonalé. Pojďme si trošku zvednout sebevědomí slavnými kráskami, které téměř celý život bojují se svou váhou.

  • Christina Aguilera (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Blesk
    Když Christina prorazila do hudebního světa, neměla na těle ani gram tuku navíc. Její postavu, vlasy, líčení a hlas milovaly miliony teenagerů po celém světě. Během posledních let ovšem nabrala téměř 30 kilogramů a z křehké blondýnky se stala zmalovaná baculka. Christininu postavu nakonec ještě zhoršilo těhotenství. Zhruba před dvěma lety si řekla dost a pustila se do radikálního hubnutí. Dnes vypadá výborně, ale stále musí dodržovat zdravou životosprávu, aby se zanedlouho nedostavil zlověstný jo-jo efekt.
  • Kristie Alley (62)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Blesk
    Většina z nás si tuto americkou herečku pamatuje jako charismatickou Mollie z filmu Kdopak to mluví. Tehdy měla Kristie svůdné ženské tvary, které se zhruba za 10 let úplně vytratily. Po několika nepodařených dietních pokusech se herečka rozhodla hubnout tancem (zúčastnila se i americké verze StarDance) a výsledky byly přímo fantastické. Naneštěstí se zanedlouho dostavil jo-jo efekt a Kristie jako mávnutím proutku opět výrazně přibrala. Celoživotní boj s kily jí navíc přinesl spoustu vrásek a starostí.
  • Janet Jackson (47)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Blesk
    Sestra zesnulého popového krále byla vždy štíhlá jako proutek. Kolem roku 2005 o sebe zpěvačka přestala pečovat a odrazilo se to na její postavě. Netrvalo dlouho a Janet si uvědomila, že něco není v pořádku. Začala sportovat, dodržovat jídelníček a dnes má svou postavu zpět. Uvidíme, na jak dlouho.
  • Britney Spears (31)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Blesk
    Popová princezna má za sebou hvězdnou kariéru, ale i temnou minulost. Po narození druhého syna a rozvodu s tanečníkem Kevinem Federlinem to šlo s Britney s kopce. Divoké večírky a závislost na alkoholu si vybraly svou daň - přišla nejen o svůj dokonalý vzhled, ale i o své děti, které byly svěřeny do péče Kevinovi. Britney se ovšem rozhodla bojovat a dnes je opět krásná a úspěšná zpěvačka a hlavně dobrá matka.
  • Lindsay Lohan (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Blesk
    Věčná průšvihářka, která se proslavila především jako dětská filmová hvězda, si také prošla velmi temným obdobím. Lindsay byla závislá na alkoholu a drogách a několikrát podstoupila odvykací kůru. Dnes vypadá báječně a všichni její fanoušci doufají, že uzdravení je definitivní.

Diskuse ke článku
.