Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

On není žena! „Drsní“ muži s růžovými vlasy a precizním make-upem

  • Ano, tohle jsou opravdu muži!
    15. října 2013 | 06:00

    I muži chtějí být originální a nepřehlídnutelní. Někteří z nich ovšem výrazně překročili hranice a proměnili svůj zevnějšek velmi radikálně. A to tak, že vypadají jako ženy. Posuďte sami.

  • Jeffree Star (26)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Tento muž je známý především jako model a módní návrhář, ale také jako DJ, zpěvák, vizážista a skladatel. Zkrátka Jeffree, práce všeho druhu. Svou gay orientaci odhalil již na první stupni základní školy, těsně po smrti svého otce. Vyrůstal tedy jen s matkou, od které si denně půjčoval líčidla a experimentoval. Jeho posedlost ženskou kosmetikou vyústila až v to, že přemluvil matku, aby mohl chodit nalíčený i do školy. V pouhých 15 letech se začal převlékat do dámských šatů a s falešným občanským průkazem navštěvoval noční kluby. Prý mu jeho extravagantní vizáž dopomohla k vysněné kariéře.
  • Pete Burns (54)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britský zpěvák a skladatel se už roky stylizuje do vyumělkovaných pornohvězd a nepřestal s tím ani po překročení "padesátky". Pete podstoupil mnoho plastických operací a teprve před časem se zbavil desítky piercingů na svém obličeji. Do povědomí veřejnosti se dostal díky účasti v reality show Big Brother a posléze díky své vlastní show Pete´s PA. Jeho soukromý život je stejně peprný jako jeho vizáž. Pete byl totiž 28 let ženatý s kadeřnicí Lynne a chvíli po rozvodu se zasnoubil s mužem, kterého si později vzal. Zanedlouho prohlásil, že manželství s mužem není tak idylické jako se ženou.
  • Andrej Pejic (22)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mladý srbský model si získal pozornost veřejnosti díky svému ženskému až andělskému vzhledu. Z počátku nikdo nemohl uvěřit tomu, že modelka s blond hřívou je ve skutečnosti muž. Na výsluní se dostal raketovou rychlostí a dnes si ho najímají jedni z nejlepších návrhářů od Marca Jacobse po Jean Paula Gaultiera. O své sexualitě se Andrej odmítá bavit a tvrdí, že dělení pohlaví na muže a ženy je nesmysl.
  • Dennis Rodman (52)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Málokdo by věřil tomu, že muž na fotografii je jedním z nejlepších basketbalistů v historii NBA. Dennis má za sebou tři manželství s ženami a dokonce dva potomky. Jednou z jeho manželek (na 10 dnů) byla i sexbomba a hvězda seriálu Pobřežní hlídka Carmen Electra. Slavný sportovec je prosluslý svou promiskuitou, vegetariánstvím a láskou k večírkům a drogám.
  • Boy George (52)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britský zpěvák byl v 80. letech známý více pro svojí výstřednost, než pro hudební umění, které vytvářel. George byl před čtyřmi lety obžalován z vraždy prostituta a odseděl si 15 měsíců ve vězení. Tento kontroverzní "chlapík" dříve prohlašoval, že je bisexuál, ale později se otevřeně přiznal k homosexualitě. Jeho neoblíbenější větou je: "Před sexem dávám přednost šálku dobrého čaje."

Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, muži, ženy
Diskuse ke článku
.