Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

50 odstínů šedi bez Christiana! Může za to strach ze sexu nebo nenávist fanoušků?

14. října 2013 | 11:30

Taky jste si v roli Christiana Greye představovali někoho jiného, než svalovce Charlieho Hunnama? Pak můžete slavit! Role charismatického milionáře je opět volná! Kdo ze sexy herců se v ní asi objeví?

Přestože do začátku natáčení zbývá pouhých pár týdnů, Charlie Hunnam zahodil svoji šanci stát se ženami milovaným Christianem Greyem. Údajné za to může jeho velmi nabitý pracovní program. Hunnam je hlavním hrdinou televizního seriálu Zákon gangu a momentálně se musí plně soustředit na natáčení 6. série. Nemohl by tak prý roli Christiana Greye věnovat tolik času, kolik by si zasloužila. Alespoň tohle tvrdí.

Je ale každopádně divné, že by si Hunnam nechal ujít roli ve velkofilmu, který toužebně očekávají miliony žen po celém světě. Vzhledem k informaci, že odchod Hunnama z filmu 50 odstínů šedi, byl společným rozhodnutím herce a producentů, můžeme se domnívat, že těmi pravými důvody byla buď vlna nevole, která se po zveřejnění finálního obsazení objevila, nebo Hunnamův strach ze ztvárnění mnoha netradičních sexuálních scén.

Anketa
Koho byste si v roli Christiana Greye představovali vy?
Matt Bomer
44 %
Henry Cavill
5 %
Ryan Gosling
7 %
Robert Pattinson
10 %
Christian Bale
6 %
Ian Somerhalder
27 %
Hlasovalo: 2610 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!

 

I když je Charlie Hunnam bezpochyby krásný a přitažlivý, v roli Christiana Greye si fanynky trilogie 50 odstínů šedi po celém světě představují někoho mnohem více charismatického a tajemného. Jeho odchod z filmu proto bude spíš oslavován, než oplakáván. Můžeme tak jen netrpělivě očekávat, kdo se po boku Dakoty Johnsonové jako Anastacie Steelové objeví.

Jaký herec by se v roli Christiana Greye líbil nejvíc právě vám? Prohlédněte si je ve fotogalerii a hlasujte v naší anketě.