Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejhorší zpěvačky všech dob: Tyhle už nikdy nechceme slyšet zpívat

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    11. října 2013 | 06:00

    Některé slavné herečky a modelky se během své kariéry rozhodly, že by se chtěly proslavit i světě hudby. Výsledkem jsou příšerné singly, které se staly naprostým propadákem.

  • Paris Hilton (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Dědička hotelového impéria ráda šokuje, proto se v roce 2006 rozhodla nazpívat vlastní singl. Popová smšrť s názvem Stars are blind byla okamžitě hudebními kritiky odsouzena. Přesto se Parisin hit dostal do top 20 nejhranějších singlů roku 2006. A všichni víme, že Paris je holka podnikavá, proto se nenechala odradit a nedávno vypustila do světa zbrusu novou píseň Good Time, kterou nazpívala s rapperem Lilem Waynem.

     

  • Kim Kardashian (32)

    1851837:gallery:true:trueHvězda reality show a čerstvá maminka se před třemi lety zřejmě tolik nudila, že se rozhodla svět potěšit vlastní písní. V roce 2010 vyšel na svět singl Jam (Turn it up) a od té doby všichni tajně doufají, že už se do ničeho podobného nikdy nepustí.

     

  • Lindsay Lohan (27)

    ...
    Autor: ČTK, Reuters
    Lindsay se zkoušela prosadit snad ve všech směrech, ale zatím jí jde nejlíp účastnit se večírků. Přesto se před lety rozhodla, že dokáže světu, jak je všestranně talentovaná. V roce 2004 vydala celé album s názvem Speak. To, že bylo album propadák, ji nikterak neodradilo od toho, aby potrápila sluch svých fanoušků dalším albem, které vydala o rok později.

  • Naomi Campbell (43)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jedna z nejúspěšnějších modelek všech dob se před 20 lety rozhodla rozšířit své pole působnosti. V modelingu zřejmě neviděla budoucnost a tak se snažila zazářit jako hudební hvězda. V roce 1994 vydala vlastní album Babywoman, které bylo zhodnoceno jako hodně nepovedená parodie Madonny. Ševče, drž se svého kopyta!

  • Milla Jovovich (37)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Díky svému talentu, který využila v modelingu a herectví, se dostala do popředí světového showbyznysu. Zpěv ji prý vždycky lákal, a tak chtěla předvést, že je nadaná ve všech směrech. Do světa hudby se pokoušela prorazit dokonce dvěma alby. Jedno natočila v roce 1994 a druhé o čtyři roky později. Potom teprve pochopila, že soustředit se na film bude tou nejlepší volbou.

  • Alyssa Milano (40)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Seriálová čarodějka je zřejmě nejlepší zpěvačkou z téhle skupinky. Na přelomu 80. a 90. let se hudebně prosadila v Japonsku. Přesto pochopila, že existují mnohem lepší zpěváci, a pověsila tohle řemeslo na hřebík.

     

Diskuse ke článku
.