Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Peroxid jim nesluší: Tyhle celebrity už nikdy nechceme vidět blond!

  • Victorii Beckham, Anne Hathaway, Julianne Moore ani Kim Kardashian blonďatá hřívá nesluší.
    9. října 2013 | 07:00

    Experimenty s vlasy nejsou cizí žádné z nás. Určitě ale neměníme image tak často, jako celebrity. Některým výrazná změna barvy prospěje, jiným spíš ublíží.

  • Anne Hathaway (30)

    Anne Hathaway (30)
    Autor: profimedia.cz

    Stále jiná, ale pokaždé krásná! Tedy téměř pokaždé... Rozverný krátký sestřih, který si oskarová herečka pořídila kvůli roli umírající prostitutky Fantiny v novém zfilmování Bídníků, jí sluší. Díky výrazným rysům v něm vypadá opravdu šik.

    Na jaře však Anne Hathaway všem vyrazila dech, když přišla na večírek do Metropolitního muzea v New Yorku s platinově blonďatými vlasy, které jí příliš neslušely. Byli jsme proto rádi, když se brzy poté zase obarvila na hnědo. Její nádherné hnědé oči tak totiž hned lépe vyniknou.

  • Angelina Jolie (38)

    Angelina Jolie (38)
    Autor: profimedia.cz

    I když herečka v minulosti přiznala, že je ve skutečnosti přírodní blondýna a vlasy si barví už od svých 5 let kvůli své matce Marcheline Bertrand, které se prý její tmavé blond vlasy nelíbily, musíme konstatovat, že platinová blond jí vážně nesluší.

    Kvůli své profesi se ale občas v "blondýnku" prostě proměnit musí. Jako například ve filmech 60 sekund z roku 2000 nebo Život nebo něco takového z roku 2002.

  • Victoria Beckham (39)

    Victoria Beckham (39)
    Autor: profimedia.cz
    Manželka fotbalisty Davida Beckhama a populární módní ikona, si v kalifornském Los Angeles nechala vlasy zkrátit a obarvit na blond v roce 2007. Victoria tenkrát přiznala, že o blond vlasech uvažovala již dříve. Nakonec ji přesvědčil až její manžel. Muži zkrátka mají radši blondýnky...

  • Sandra Bullock (49)

    Sandra Bullock (49)
    Autor: profimedia.cz

    Charizmatická herečka patří mezi výrazné zimní typy, které se mohou pochlubit výrazně světlou sněhurkovskou pletí a vlasy v barvě hořké čokolády. Nikdy by se však neměla pokoušet změnit v blondýnu.

    A myslí si to i její rodina. Když se Sandra v roce 2009 kvůli filmu Zrození šampióna, kde si zahrála dobře situovanou jižanskou paničku, musela odbarvit na blond, dočkala se od svých blízkých nepříznivé reakce. A i když za tuto roli nakonec získala Oscara ze hlavní ženský herecký výkon, za svůj blonďatý účes od nás ale získává Zlatou malinu.

    Oscara za hlavní ženský herecký výkon

    Čtěte více na: http://www.denik.cz/film/the-blind-side-sportovni-drama-s20100308.htm
    Oscara za hlavní ženský herecký výkon

    Čtěte více na: http://www.denik.cz/film/the-blind-side-sportovni-drama-s201003
  • Julianne Moore (52)

    Julianne Moore (52)
    Autor: profimedia.cz

    Smyslný zrzka patří mezi typické teplé podzimní typy. V blond vlasech působí tvrdě a nepřirozeně.

    Stejně jako kolegyně Sandra Bullock ale musela jít na blond kvůli filmové roli. "Byl to opravdu zvláštní pocit - jako kdybych měla na hlavě rozsvícené světlo. Myslela jsem si, že bych mohla být blondýna, ale nemohla," prohlásila.

  • Jessica Alba (32)

    Jessica Alba (32)
    Autor: ČTK, EPA, Reuters

    Mladé sexy herečce odvaha rozhodně nechybí. Je jednou z těch, které na hlavě už měly snad vše. Vlasy krátké i dlouhé, rovné i vlnité, tmavé i zrzavé. A samozřejmě vyzkoušela i blond.

    Touhle změnou snědá Jessica spoustu lidí šokovala. Nepocházela však z její hlavy. Přistoupila na ní kvůli filmu Fantastická čtyřka.

  • Kim Kardashian (32)

    Kim Kardashian (33)
    Autor: profimedia.cz

    Profesionální hvězda byla odjakživa královnou tmavých hřív, která si na svém sexy vzhledu zakládala. Po porodu dcery North West, kterou na svět přivedla v červnu tohoto roku, tvrdila, že se naveřejnosti neobjeví do doby, než shodí svá těhotenská kila.

    Protože to však nešlo tak rychle, jak si asi Kim představovala, rozhodla se vizáž změnit alespoň výběrem jiné barvy vlasů. Svou havraní kštici si nechala odbarvit na blond. Není to ale poprvé, co se hvězda objevila jako blondýna. V roce 2009 jsme měli možnost vidět ji se světlými vlasy na Teen Choice Awards.

Klíčová slova:  celebrity, BLONDÝNY
Diskuse ke článku
.