Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Holá pozadí slavných: Kdo na nás vystrkuje půlky?

  • Některé celebrity ukázaly světu svoje půlky.
    3. října 2013 | 06:00

    Slavné trapasy nejsou nic ojedinělého.Dali jsme dohromady sbírku fotografii, které odhalují slavné zadky. Někteří z nich odhalili své ladné půlky opravdu nechtěně a někteří naopak.

  • Kate Moss (39)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Topmodelka Kate Moss se s oblibou opaluje nahoře bez. Zadeček ovšem odhalila kvůli nešťastné náhodě. Její krátké šaty se totiž vinou větru zvedly víc, než je zdrávo. Nutno podotknout, že Kate má i ve svých letech božskou postavu, proto její vykukující půlky nikoho nepohoršily.
  • Justin Bieber (19)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kanadský zpěvák Justin Bieber se těší největší přízni u dívek pubertálního věku. Ty při pohledu na jeho odhalené pozadí padají do mdlob. Příště by si mohl Justin stáhnout kalhoty raději doma před zrcadlem a ne na oficiální společenské akci.
  • Paris Hilton (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    K pověsti hotelové dědičky Paris Hilton by ukázání nahého pozadí docela sedělo. Tentokrát je v tom však nevinně. V ultra krátkých minišatech se nahýbala do auta a nechtěně vystrčila holý zadeček. Shodou náhod byl přítomen fotograf, který si takovou situaci nenechal utéct.
  • Katy Perry (28)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Oblíbená americká zpěvačka si vyrazila s přáteli do aquaparku. Na jedné z vodních atrakcí ji zradily plavky, a tak vystrčila na všechny přítomné své ladné půlky. Incident ji rozhodně nevyvedl z míry a užívala si zábavu se svými přáteli dál.
  • Milla Jovovich (37)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka a modelka ukrajinského původu se celou svou kariéru úspěšně vyhýbá skandálům. Nedávno opravdu nechtěně odhalila svůj zadeček, když radostně skočila na svého hereckého kolegu. Její šarm a ladné křivky tohle drobné faux pas hned smazaly.
  • Elton Johny (66)

    Anglický hudebník si užíval léto na jachtě se svými přáteli. Převážně homosexuální posádka měla poněkud zvrhlý program, a tak se fotografovi podařilo zachytit situaci, během které si Elton sundává kalhoty. No, musela to být pořádná párty.

    ...
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.