Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Děsivé úsměvy: Celebrity s ošklivými zuby!

  • Hollywoodský úsměv není záležitostí všech známých osobností.
    2. října 2013 | 06:00

    Hollywoodský úsměv = rovné, bílé a lesklé zuby. Ne všichni slavní tento parametr splňují. Spousta z nich o své zuby vůbec nepečuje, odmítá rovnátka a neuznává chemické bělení. Na svém nedostatku se rozhodli založit image.

     

  • Morgan Freeman (76)

    ...
    Autor: ČTK, AP
    Oscarový herec nikdy nepatřil mezi typické hollywoodské krasavce. Přesto si získal obdiv mužů i žen díky hereckému talentu a charismatickému vystupování. Nikdy nevyužil pomoc estetické chirurgie, ani svého zubaře. Křivé a zažloutlé zuby k němu zkrátka patří. A famózní herec si z nedokonalého chrupu nedělá hlavu a radostně rozdává úsměvy na všechny strany.
  • Vanessa Paradise (40)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Francouzská zpěvačka a herečka rozhodně nepatří mezi slavné ženy s dokonalým chrupem. Její úsměv totiž "zdobí" poměrně velká mezera mezi předními zuby. Vanessa je důkazem toho, že zářivé zuby podle pravítka nejsou zárukou úspěchu. Vždyť "sbalila" nestárnoucího fešáka Johnnyho Deppa a vybudovala si slibnou pěveckou i hereckou kariéru.
  • Steve Buscemi (55)

    ...
    Autor: Reuters
    Americký herec patří mezi nejoblíbenější své doby. a to i přesto, že má vykulené oči, výrazné kouty a zuby jako noty na buben. Jeho vzhled se perfektně hodí pro hraní filmov´ých "záporáků". Steve bere svůj nevzhledný chrup jako součást svého ojedinělého vzhledu, díky kterému si vybudoval snovou hereckou kariéru.
  • Karolína Kurková (29)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Česká supermodelka, která dobyla svět, má sněhobílé i rovné zuby, ale přesto nevlastní dokonalý úsměv. Sama říká, že má příliš velké zuby, ze kterých se snaží udělat přednost. Karolína se velmi ráda směje a svůj nedostatek ukazuje světu. Prý chce lidem dokázat, že odlišnost a nedokonalost je úplně normální věc.
  • Madonna (55)

    ...
    Autor: Epa
    Hudební královna se snaží jít s dobou a s trendy současných mladých zpěváků a zpěvaček. Proto se rozhodla, že si stejně jako Rihanna, Justin Bieber a Miley Cyrus pořídí zlaté zuby. Pokus o začlenění se mezi teenagery příliš nevyšel. Nebo chtěla Madonna spíše zamaskovat mezeru mezi zuby, o které tvrdí, že patří k její image?
  • Shane MacGowan (55)

    ...
    Autor: macgowan.com
    Britský hudebník nebyl u zubaře snad nikdy. Zhruba ve 30 letech byl už o pár zubů chudší a později vypadaly i ty zbylé. Image bezdomovce je zřejmě přesně to, po čem zpěvák toužil. Peníze na zubařský zákrok mu totiž rozhodně nechybí.

Diskuse ke článku
.