Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdy, kterým chutná: Tloustnou, ale jsou spokojené

  • Některým slavným za poslední dobu trochu vyrostly "špíčky".
    26. září 2013 | 06:00

    Na slavné osobnosti je většinou vyvíjen velký tlak a každá z nich se s ním vyrovnává po svém. Někdo ho hodí za hlavu, někdo propadne alkoholu nebo drogám a někdo málo nebo naopak hodně jí. Podívejte se na slavné osobnosti, které za poslední dobu přibraly pár kilogramů, ale jsou stále spokojené.

  • Reese Witherspoon (37)

    ...
    Autor: Reuters, profimedia.cz
    Americká herečká známá z filmu Pravá blondýnka ještě neshodila poporodní kila a hlavu si s tím rozhodně neláme. Klidně si oblékne bílé šortky a upnutý svetřík a dává svá kila navíc na odiv. Reese porodila před rokem syna Tennessee a vypadá jako spokojená maminka. Kdo ví, jestli se ještě někdy vejde do koktejlek nalevo.
  • Kelly Clarkson (31)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Vítězka první řady American Idol si vybudovala snovou pěveckou kariéru. Dokonce třikrát získala ocenění Grammy Awards. Kelly nikdy nepatřila mezi dívky typu "kost a kůže", ale přesto jí to vždy velmi slušelo. Ovšem v poslední době se zaoblila nějak výrazněji. Chtělo by to, aby své nové postavě přizpůsobila i šatník, protože sukně i košile na ní doslova praskají ve švech.
  • Anne Hathaway (30)

    ...
    Autor: EPA, profimedia.cz
    Americká herečka musela kvůli roli ve filmu Bídníci drasticky zhubnout a ostříhat si vlasy. Po tom, co sklidila mnoho úspěchů za svůj herecký výkon, se rozhodla, že si bude užívat nezřízené přejídání. Jak řekla, tak udělala. Vychrtlá postava je fuč a Anne začíná přibírat. A my musíme konstatovat, že vypadá skvěle a zdravě.
  • Jack Black (44)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americký herec nikdy nebyl zrovna "tintítko", ale svým šarmem a vtipem vždy odvedl od oplácného těla pozornost. Dnes už se mu to podaří jen zřídka. Jack totiž přibral téměř 30 kilogramů a celkově velmi zestárnul. Šarm je pryč a z Jacka je obyčejný tlouštík.
  • Nelly Furtado (34)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kanadská zpěvačka a textařka byla vždy známá pro svou perfektně tvarovanou postavu. Patřila mezi ženy "krev a mlíko" a každé její živé vystoupení bylo pastvou pro oči. Na svém poslední koncertním vystoupení ovšem ukázala značný příbytek kil především v oblasti zadečku a stehen. Navzdory kilům navíc předvedla energickou show a diváky zvedla ze židlí.
  • Mila Kunis (30)

    ...
    Autor: profimedia, ČTK, EPA, Reuters
    Herečka vlastnící titul Nejkrásnější žena planety se nám také pěkně zakulacuje. Společně se svým přítelem Ashtonem Kutcherem jsou často viděni ve fastfoodech, restauracích a kavárnách a to se podepisuje na jejich kondici. Mile se začínají rýsovat "špíčky" a kostnaté ruce jsou minulostí. Samozřejmě je pořád krásná a sexy, ale pokud chce titul získat i příští rok, měla by trochu přibrzdit.

Diskuse ke článku
.