Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Svatby podle Ivety B.: Lesk a bída blonďaté pěnice

  • Svatby Ivety Bartošové
    25. září 2013 | 11:25

    Iveta Bartošová do toho včera podruhé praštila. Její svatba s Josefem Rychtářem byla o poznání skromnější než ta první, kterou slavila s producentem Jiřím Pomejem. Dokonce byla tak malá, že kromě médií, novomanželů a svědků na ní byl jen oddávající.

  • Pompézní divadlo vs. obřad bez lesku

    Svatby Ivety Bartošové
    Autor: archiv Blesk
    Pohádka na zámku

    Když se v roce 2008 Iveta Bartošová (47) vdávala poprvé, vypadalo to, že Zdeněk Troška natáčí na zámku Hluboká novou komediální pohádku. Jedna celebrita se mačkala na druhou, Jiří Pomeje přicválal jako rytíř na bílém oři a sama Ivetka se navlékla do pompézních šatů, které jí na míru vytvořil expert na nevkus Josef Klír. Svatební sponzor tehdy rozhodně nešetřil, jenže zazvonil zvonec a pohádky byl konec.

    Svatba na radnici

    Svou druhou svatbu, jejíž zmatené přípravy opět sledoval celý národ, si zřejmě platili novomanželé sami a tak se zpěvačka rozhodla, uskutečnit ji velice skromně. Okruh svatebčanů zúžila natolik, že se do něj nevešla ani rodina a dokonce ani syn Artur, a místo na zámku se odehrála na obyčejné radnici.

  • Princezna vs. paní od plotny


    Svatby Ivety Bartošové
    Autor: archiv Blesk
    Šlehačková dvojka

    Na adresu své první svatby zpěvačka řekla, že se vdávala, protože se chtěla jednou v životě cítit jako princezna. A tak trochu se jí to povedlo. Svatební šaty, z dílny českého návrháře, které stály majlant, tenkrát připomínaly obrovskou skládačku origami, novomanžel zase naškrobeného pohádkového barona, takže pohádkový dojem také splňoval. Novomanželka si tenkrát nechala od kadeřníka vyčesat vlasy po vzoru Marge Simpson a nalíčit profesionální vizážistkou.

    Návštěvníci vesnické tancovačky

    Tentokrát už Iveta za princeznu být nechtěla a zhlédla se spíše v postavě víly. Šaty z půjčovny, měly být romantické a éterické, ale jejich podivná délka ke kotníkům to trochu kazila. Kabátek přehozený přes šaty působil spíše jako župánek, který oblékají ženy z veřejných domů a poslední hřebíčkem do módní rakve byly metalické střevíčky. Ani s úpravou zevnějšku si nakonec nevěsta hlavu nelámala, špatný make-up si vytvořila sama a s mastným účesem jí podle jejích slov pomáhala manželova sestra.

  • Pomíjivost květin vs. drahé kovy


    Svatby Ivety Bartošové
    Autor: archiv Blesk
    Zvadlá romantika

    Možná právě zvadlé sedmikrásky, které si novomanželé Iveta Bartošová a Jiří Pomeje, vyměnili před oltářem, mohly za krach jejich manželství. Tenkrát se totiž nějak zatoulaly pravé prsteny od renomované šperkařské firmy, které měly stát neskutečných šest milionů a tak byly sedmikrásky jen romantickou alternativou.

    Na velikosti záleží

    To Josef Rychtář nenechal nic náhodě a s Ivetou si zakoupili prstýnky ve zlatnictví na rohu už dávno. Jenže zpěvačka asi neodhadla svou velikost a tak musela příliš velký kroužek místo na prsteníček navléknout na prostřední prst. Snad toto faux pas nebude mít na trvání manželství vliv.

  • Obscénní producent vs. podnikatel romantik


    Svatby Ivety Bartošové
    Autor: archiv Blesk
    Milovník poprsí

    Jiří Pomeje zřejmě pozapomněl, že už nenatáčí film Playgirls a svou manželku po obřadu neskrývaně osahával. Místo toho, aby při krájení dortu podle tradice své manželce pomáhal, ukazoval okolí, že se mu její prsa vejdou do dlaní. V lepším případě se ale možná snažil přidržovat dekolt korzetu, který už jednou Ivetu zradil a odhalil, co mělo být skryto.

    Ctitel tradic

    Ivetin druhý manžel je naproti tomu romantik a svou vyvolenou vynesl z radnice v náručí a kráčel s ní až k přistavenému automobilu. Jestli to byl akt lásky, nebo zpěvačku jen tlačily střevíčky, které si nesla v ruce, zatímco na nohou měla bílé tenisky, vědí jen oni dva.

Diskuse ke článku
.