Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nesourodé páry Hollywoodu: Ona žirafa, on trpaslík!

  • Slavné páry, ve kterých vyčnívá žena!
    19. září 2013 | 07:00

    Láska si nevybírá! To platí i pro některé slavné páry, které dělí i několikacentimetrový výškový rozdíl. Možná si říkáte, co je na tom zvláštního, ale to hned poznáte. Vyšší v této dvojici je totiž vždy žena.

  • Tom Cruise a Katie Holmes

    On: 170 centimetrů

    Ona: 175 centimetrů

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Je zbytečné říkat, že tento slavný manželský pár už delší dobu nefunguje. Důvodem rozvodu určitě nebyla Tomova výška, i když se dá říct, že patří v mužské kategorii mezi trpaslíky. Když si Katie nazula boty na podpatku, rázem je dělilo téměř 20 centimetrů, které jsou na každé fotografii znatelné. Problém s výškou byl markantní i v jeho předchozím vztahu s Nicole Kidman, která byla ještě vyšší než Katie.
  • Nicolas Sarkozy a Carla Bruni

    On: 165 centimetrů

    Ona: 175 centimetrů

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Bývalého francouzského prezidenta a jeho manželku dělí 10 centimetrů. Bývalá modelka Carla to nikdy nepovažovala za problém. Aby se vyvarovali zlým jazykům, rozhodla se pro absenci bot na podpatku. Tomu se říká láska!
  • Deryck Whibley a Ari Cooper

    On: 170 centimetrů

    Ona: 183 centimetrů

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvák skupiny Sum 41 a bývalý manžel slavné zpěvačky Avril Lavigne si ze svého malého vzrůstu nedělá vrásky. Jeho přítelkyně se nijak neomezuje v nošení extrémně vysokých bot, a tak se pár i při obyčejném polibku pořádně nadře.
  • Victoria Silvstedt a Maurice Dabbah

    On: 160 centimetrů

    Ona: 178 centimetrů.

    Švédská modelka si díky své výšce vybudovala kariéru. Nikoho by ovšem nenapadlo, že se štíhlá kráska "zamiluje" do malinkého staříka. Victoria si s oblibou bere boty na podpatku a láskyplně pozoruje pleš svého milého z ptačí perspektivy. Je to láska nebo hraje hlavní roli Mauriceovo tučné konto?

  • Verne Troyer a Genevieve Gallen

    On: 81 centimetrů

    Ona: 188 centimetrů

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americký herec malého vzrůstu se oženil s modelkou, která byla o více než metr vyšší. Manželství sice vydrželo jen jeden měsíc, ale i tak je to opravdu kuriozita. Přestože je Verne opravdu malinký, není to žádná bačkora. Veškeré nebezpečné scény ve filmech točí sám, protože neexistuje kaskadér, který by byl stejně velký (nebo spíš malý?).

Diskuse ke článku
.