Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Utekli hrobníkovi z lopaty: Slavní, kteří přežili svou smrt!

  • Tito slavní herci a unikli smrti o vlásek.
    17. září 2013 | 07:00

    Mnoho celebrit si během svého života prošlo peklem. Zemřel jim milovaný člen rodiny, onemocněly nebo se setkaly tváří v tvář se smrtí. Podívejte se na hvězdy, které kvůli sletu různých událostí málem přišly o život.

  • Leonardo DiCaprio

    ...
    Autor: profimedia.cz,
    Slavný hollywoodský herec a producent unikl smrti o vlásek. Ve filmu Titanic mu hodiny strávené ve vodě nejspíš nestačily, a tak se v roce 2010 vydal potápět na Galapágy, kde málem utonul. Vzdálil se totiž od své skupiny kvůli touze pořídit úchvatné podoceánské fotografie. Během zkoumání vodního života mu ovšem přestal fungovat dýchací přístroj. Naštěstí měl Leonardo dostatek síly a dechu, aby doplaval za svou skupinou a zachránil se.
  • 50 Cent

    ...
    Autor: profimedia.cz,
    Americký rapper doslova přežil vlastní smrt. V roce 2000 se připletl do přestřelky, která proběhla před domem jeho babičky. 50 Cent byl zasažen DEVÍTI kulkami, a přesto přežil. Holý boj o život a následná rekonvalescence ho inspirovali ke složení hned několika textů, které si fanoušci hiphopové muziky zamilovaly.
  • Sharon Stone

    ...
    Autor: profimedia.cz,
    Hollywoodská hvězda zažila v roce 2001 krvácení do mozku. Následně prodělala klinickou smrt a její život visel na vlásku. Později Sharon v exkluzivním rozhovoru prozradila, že během boje o vlastní život viděla mrtvé lidi. "Viděla jsem skutečně lidi, o nichž jsem věděla, že jsou mrtví, byli tak blízko a tak živí, jako všechny živé věci,“ odtajnila herečka.
  • Ozzy Osbourne

    ...
    Autor: profimedia.cz,
    Kontroverzní britský zpěvák byl vždy pověstný svým bouřlivým životem. V roce 2003, kdy zrovna procházel protialkoholní léčbou, měl vážnou autonehodu se svým terénním vozem. Zpěvák byl převezen do nemocnice se šesti zlomenými žebry, zlomenou klíční kostí a krčním obratlem. Lékaři museli také zastavit krvácení do plic. Díky týmu zkušených odborníků přežil bez vážných následků.
  • Johnny Depp

    ...
    Autor: profimedia.cz,
    Americký herec utrpěl vážná zranění při natáčení dobrodružného westernu Osamělý jezdec. Během kaskadérského kousku, který se Johnny rozhodl natočit sám, se s ním splašil kůň a vlekl ho několik metrů po zemi. Odvážnému štěstí přeje a oblíbený herec naštěstí vyvázl jen s drobnými šrámy.
  • Kelly Rowland

    ...
    Autor: profimedia.cz,
    Americká zpěvačka miluje plavby na moři, a to se jí málem stalo osudným. Při pozorování velryb se její loď příliš vzdálila od pobřeží a cestu zpět hledali celých 10 hodin. V té době propukla na oceánu bouřka a s lodí kymácely obří vlny. Stačilo málo a celá loď se mohla převrhnout. Naštěstí vše dobře dopadlo a nikdo z posádky nebyl zraněn.
  • Travis Baker

    ...
    Autor: profimedia.cz,
    Americký bubeník z kapely Blink 182 přežil v roce 2008 havárii letadla. Spolu s ním se zachránil ještě DJ AM, zbytek posádky včetně pilota zahynul. Oba hudebníci utrpěli těžké popáleniny. Travis přiznal, že od tragické nehody neseděl v letadle, protože se bojí.
  • Gabriela Gunčíková

    ...
    Autor: profimedia.cz,
    Ani českým hvězdám se tragické osudy nevyhýbají. Zpěvačka Gabriela Gunčíková otevřeně přiznala, že jako malá byla jen krůček od smrti. Narodila se se srdeční vadou a musela zůstat delší dobu v inkubátoru. Po příjezdu domů ji postihl tzv. syndrom náhlého úmrtí kojence. Přestala dýchat a tatínek ji našel téměř bez života. Naštěstí v tu samou chvíli přijela k sousedům záchranná služba, která malé Gabriele zachránila jí život.
  • Jožo Ráž

    ...
    Autor: profimedia.cz,
    Frontman slovenské hudební skupiny Elán miluje kromě hudby motorky. Na svou vášeň málem doplatil životem. V roce 1999 byl účastníkem vážné dopravní nehody, kterou nezavinil. Na celé 2 měsíce upadl do kómatu. Když se zpěvák probral, další dva měsíce se učil chodit. Památkou na tragickou nehodu je jizva přes celé čelo. Na motorce prý pořád jezdí a stále je jeho vášní.

Diskuse ke článku
.