Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Živočišná Lady Gaga: V posteli mám radši ženy, jsou odvážnější!

16. září 2013 | 12:43

Svojí posedlostí sexem se americká zpěvačka netají. Nedávno prozradila i to, že její milostný život zásadně ovlivnil lesbický sex. Jen ženy jsou prý v posteli plné energie a tak mnohem více odvážnější.

"Mám lesbičky ráda, protože mi připadá, že jsou mnohem odvážnější než heterosexuální muži, když dojde na věc. A to se mi vážně moc líbí. Dokud na mě chlap nešel s takovou vervou jako lesbička, tak jsem se do něj nezamilovala," rozpovídala se kontroverzní zpěvačka o svých o sexuálních zkušenostech se ženami v pořadu Watch What Happens Live.

Když se před třemi lety vzpamatovávala z rozchodu se svým ex-přítelem Matthew Williamsem, prohlásila: "Chtěla bych se zamilovat do holky. Pro lásku neznám žádná pravidla ani hranice!" A i když v současnosti randí s hercem Taylorem Kinneym (32) a údajně plánují i svatbu, sex se ženami nevylučuje ani v budoucnosti.

Mezi Donatellou a Gaga panuje velmi vřelý vztah
Autor: profimedia.cz
"Holky se mi líbí. To není žádné tajemství, prohlásila jsem to už v minulosti. Vím, že si hodně lidí myslí, že některé věci říkám, abych šokovala, ale já mám vagínu opravdu ráda. A nezáleží na tom, čí ta vagína je," prohlásila Lady Gaga.

Možná by se už po nějaké "přítelkyni" měla rovnou poohlédnout. Atraktivní Kenney, který v Los Angeles nedávno natáčel film The Other Woman, možná podlehl svodům své kolegyně, krásné hollywoodské herečky Cameron Diaz (40). Líbali se totiž nejen před kamerou...