Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Oslňující šedesátnice: Herečky Jane Seymour (62) a Priscilla Presley (68) nestárnou!

13. září 2013 | 12:00

Tyhle dámy doslova popírají zákony přírody. Dohromady jim je 130 let, přesto se za nimi na večírku v Los Angeles každý otočil. Jane Seymour (62) a Priscilla Presley (68) totiž vypadaly lépe, než mnohé, o generaci mladší, kolegyně.

Obě už mají šedesátku za sebou, ale na svůj věk rozhodně nevypadají. Když se nestárnoucí krásky ve čtvrtek v noci objevily v Beverly Hills na večírku Amerického baletu s názvem Hvězdy pod hvězdami, všichni jen vydechli úžasem. Okamžitě upadly v podezření, že objevily elixír věčného mládí.

Exmanželka slavného "Krále Rock 'n' Rollu" a několikanásobná babička, osmašedesátiletá Priscilla Presley, se rozhodla vsadit na dramatický vzhled. Zvolila šaty s dlouhým rukávem v barvě noční oblohy kombinované s černou krajkou.

Škoda jen, že Priscilla neumí stárnout s grácií. V touze po věčném mládí to totiž s plastickými zákroky už poněkud přehnala. Její tvář postrádá mimiku a spíše než mimořádně pohlednou krásku, která Elvisovi už jako čtrnáctiletá učarovala, připomíná voskovou figurínu.

Vdova po slavném "Králi Rock 'n' Rollu" se rozhodla pro dramatický vzhled. Zvolila šaty v barvě noční oblohy kombinované s černou krajkou.
Autor: profimedia.cz

Dvaašedesátiletá Jane Seymour vsadila spíše na jednoduchou eleganci. Oblékla hladké šaty bez ramínek s nenápadným vzorem a obula černé lodičky na platformě. Punc luxusu dodal masivní diamantový náhrdelník a náramek.

Herečka nedávno prozradila, jak je možné, že stále vypadá tak báječně. Postavu má jako za mlada. Ctí prý jednoduché pravidlo: žádné sladkosti. Kalorické bomby z cukrárny vyměnila za jinou pochoutku. Kdykoli jí honí mlsná, dá si mražené ovoce.

Jane Seymour oblékla jednoduché šaty s nenápadným vzorem. Punc luxusu dodal masivní diamantový náhrdelník a náramek.
Autor: profimedia.cz