Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Schovej stehna, Britney! Už ti není sedmnáct

11. září 2013 | 12:00

Módní časopisy nám předkládají fotografie dokonalých krásek a realita je přitom úplně jiná! Na obálce hladká alabastrová pleť, ve skutečnosti celulitida. Britney Spears je zkrátka stejná jako my.

Že Britney Spears (31) lítá z extrému do extrému, na to už jsme si zvykli. Nejdřív školačka v uniformě a s culíčky, potom lascivní diva v latexovém prádla a síťovaných punčochách. Vypracovanou postavu vystřídala druhá brada a povislé břicho. A i když Britney a její tým trenéru dřeli do úmoru a byly vidět výsledky, přírodu nezastavili. Popové princezně zůstala celulitida.

Celulitida se nevyhýbá ani celebritám.
Autor: profimedia.cz

Sexy třicítka

Opět se tak ukazuje, že nám obálky prestižních módních časopisů ukazují spíš umění retuše než skutečnou krásu. A to je škoda protože maminka Britney, vypadá ve svých třiceti jedna letech mnohem líp, než vypadala ve dvaceti. A to i přesto, že tehdy se pyšnila plochým břichem s rýsujícími se svaly.

Mrcha v poušti

Kulatý zadeček, sexy boky a bujné poprsí v plavkách ukázala Britney svým fanouškům na twitteru, jako ochutnávku toho, na co se mohou těšit v jejím příštím videoklipu, který právě natáčí uprostřed pouště. 

Britney se pochlubila svými křivkami fanouškům na sociální síti.
Autor: twitter.com

Nese kontroverzní název Work Bitch (doslova Makej mrchoa jeho vydání je plánované už na pondělí 16. září.

Takhle už ne

Ale i když se nám "krev a mlíko" Britney líbí, měla by si uvědomit, že některé outfity by měla uložit do skříně společně se 17ti letou Britney, nebo přenechat své dceři Jamie Lynn. Plátěné kraťásky těsně pod zadek a odhalená stehna s pomerančovou kůží totiž prostě sexy nejsou. Ani na Britney Spears.

Komerční sdělení:

Chcete se zbavit celulitidy a vyhladit pokožku?

Autor: brig