Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tajemství ledové královny odhaleno! Víme, proč se Victoria Beckham nesměje

26. srpna 2013 | 11:30

Kamenná tvář, koutky úst svěšené dolů, oči zakryté tmavými slunečními brýlemi. Obličej postrádající jakýkoliv výraz emocí. Spatřit zpěvačku a módní návrhářku Victorii Beckham (39) s úsměvem na rtech je takřka zázrak. A my teď konečně víme proč.

"Když jste v situaci, že vás kdykoliv a kdekoliv může vyfotit paparazzi, třeba když jen tak jdete po ulici, vypadalo by skutečně hloupě, kdybyste se pořád usmívali. Já se usmívám na rodinných fotografiích," snažila se vysvětlit v rozhovoru pro magazín New York Times T módní ikona svůj téměř neměnný výraz "ledové královny", kvůli kterému si z ní dělá legraci už celý svět.

Nejmladší členka bývalé populární dívčí skupiny Spice Girls, která má s fotbalistou Davidem Beckhamem už čtyři děti, se tedy jako "kakabus" tváří jen proto, že nechce vypadat hloupě. Alespoň to tvrdí.

Jenže možná by bylo lepší občas popustit uzdu emocím, zasmát se na plné kolo a třeba při tom vypadat i "hloupě", než jako vosková panna bez kouska citu. Navíc od ní tenhle výraz už pochytila i roztomilá dcerka Harper (2). Úsměv na její buclaté tvářičce téměř nespatříte.

Důvod je zcela prozaický. Na vině bude pravděpodobně sama Victoria. Děti se totiž rodí s neuvěřitelnou schopností napodobovat. Od rodičů odkoukají úplně všechno. Tón hlasu, způsob vyjadřování a samozřejmě i mimiku a mračení se.

Roztomilá Harper Seven od maminky odkoukala její obvyklý výraz. Nechybí ani koutky svěšené dolů.
Autor: facebook.com