Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topmodelka bez make-upu: Odpudivé pupínky a mastná pleť

Lily si se svojí problematickou pletí zřejmě příliš těžkou hlavu nedělá.
23. srpna 2013 | 11:33

Neupravené vybledlé vlasy zakryté kšiltovkou, mastný obličej plný boláků, vytahané tričko. V téhle dívce byste známou modelku hledali jen stěží. Lily Cole (25) si na své image zřejmě příliš nezakládá.

Kulatý obličej, oči daleko od sebe, malá ústa. přesto patří tahle zrzečka z Velké Británie mezi nejvyhledávanější modelky poslední doby. Je tváří kosmetické značky Rimmel, na molu předvádí modely nejprestižnějších módních značek, objevila se už na titulních stránkách snad všech módních i lifestylových magazínů. Většina lidí však právem nechápe, co na ní všichni ti profesionálové z branže vidí.

I když se pětadvacetiletá modelka své kariéře věnuje už od čtrnácti let, v soukromém životě si se svým zjevem příliš těžkou hlavu nedělá. Když tento týden vyrazila se čtyřmi kamarády na koncert do londýnského klubu Groucho, byla k nepoznání. Tohle že má být jedna z nejvyhledávanějších modelek poslední doby?

Lily si se svojí problematickou pletí zřejmě příliš těžkou hlavu nedělá.
Autor: profimedia.cz

I když Lily patří mezi nejlépe placené britské módní hvězdy, její outfit tomu rozhodně neodpovídal. Navlékla do vytahaného černého trika a dlouhých rozedraných džín, které si vyhrnula až nad kolena.

A čas zřejmě neměla ani na úpravu svého zevnějšku. Obličej, který postrádal byť jen náznak make-upu, měla plný nepěkných boláků. Zničené vlasy jakoby úpěnlivě volaly po zásahu kadeřníka. Paparazzi si tak zase měli na kom "smlsnout"...