Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Monika Marešová se vyprsila na pláži: Takhle vypadají silikonové 4

31. července 2013 | 16:00

Poprask na turecké pláží vyvolaly dvě krásné prsaté české maminky Monika Marešová a Petra Řehořková. Když oči mužů zabrousily na jejich postavy a výstřihy, děly se věci! Pánové bezostyšně opouštěli své partnerky a chodili okukovat sexy Češky.

Kolem Petry a Moniky se tak tvořily hloučky zvědavců a zájem byl o ně tak veliký a čumilů bylo tolik, že chvílemi holky zvažovaly najmutí ochranky! Obě by totiž na své ženské "zbraně" zřejmě potřebovaly zbrojní pas.

"Pokud se jede s dětmi, tak opravdu nejde o dovolenou, zakazuji o našem výletu takto mluvit" říká s nadsázkou Monika a dodává "Musíte mít oči na stopkách a být neustále ve střehu.“ Monika Marešová si s kamarádkou Petrou Řehořkovou, majitelkou Petra Clinic, kde se Monika nechává ráda hýčkat, vyrazily s dětmi na dovolenou k moři. Ale zábavu s dětmi v Turecku si přesto pořádně užily.

A co nějaká letní láska? Ta se v Turecku neobjevila? „Určitě ne, vše se točilo jen kolem mých chlapů. Pořádali jsme soutěže ve stavění hradů z písku, jízdu na tobogánech, bojovali s vodními pistolemi a puškami, chodili jsme na dětské diskotéky,“ říká Monika.

Monika se vyprsila na pláži...
Autor: archiv Moniky Marešové
Monika v Turecku také zažila chvíle hrůzy, a to když Matěje kousnul místní osel. "Matěj je velký milovník všech zvířat, tak utíkal k oslovi, začal ho hladit a ten ho kousnul. Měl takový stisk, že jsem mu nemohla tu tlamu otevřít. Bála jsem se, jestli má Matěj vůbec všechny prsty, ale naštěstí mu jeho prsty nechutnaly. Chvilku plakal, ale po chvilce u dobré zmrzliny o tom už ani nevěděl,“ vypráví Monika.

Monika se vyprsila na pláži...
Autor: archiv Moniky Marešové
A že mají maminku odvážnou a skvělou sportovkyni o tom se přesvědčili na vlastní oči Jakub s Matějem, když Monika všem předvedla, jak to umí na vodních lyžích. „To můj koníček z mládí, který jsem před lety provozovala vrcholově,“ pochlubila se Monika.

Hned po příletu Monča i Petra po příletu prohlásily, že by potřebovaly odjet někam do lázní. Na to však bohužel ani jedna z nich nemá čas, tak pro ně Petra vymyslela alespoň relax u ní na klinice.