Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Top 5 nejlépe placených hereček světa: Vítězkou je Angelina Jolie!

Tyto krásné a talentované ženy jsou nejlépe placenými herečkami pro tento rok.
30. července 2013 | 13:00

Časopis Forbes zveřejnil výsledky nejlépe placených hereček Hollywoodu. Tyto ženy jsou neuvěřitelně talentované, krásné a pro tento rok i nejbohatší ve filmovém průmyslu.

1. místo - Angelina Jolie

Po dvou letech stojí Angelina opět na bedně vítězů. Je jednou z mála hereček, které mohou za natáčení filmu požadovat minimálně 15 milionů dolarů. Loni se Angelina umístila až na čtvrté pozici, protože ji převálcovaly kolegyně Kristen Stewart, Cameron Diaz a Sandra Bullock. Letos si krásná Jolie vydělala 33 milionů dolarů, ke kterým jí pomohl i její režisérsky debut.

...
Autor: profimedia.cz

2. místo - Jennifer Lawrence

Královna trapasů Jennifer letos získala Oscara a dostala se poprvé do pětice nejlépe placených hereček světa. Film Terapie láskou, kde si zahrála s úžasným Bradleym Cooperem, ji vydělal opravdu balík. Dohromady si tento rok vydělala 26 milionů dolarů. Věříme, že s takovým balíkem peněz se třiadvacetiletá Jennifer příliš netrápí roztrženými šaty nebo klopýtnutím na pódiu.

...
Autor: profimedia.cz

3. místo - Kristen Stewart

Loňská vítězka se letos propadla na třetí příčku s výdělkem 22 milionů dolarů. Před rokem byl její výdělek neuvěřitelných 34,5 milionů dolarů. Hvězda ságy Twilight se již odpoutala od upíří pověsti a nabídky na role se jen hrnou. Loni jsme ji mohli vidět například ve filmu Sněhurka a lovec po boku Charlize Theron, která loni skončila na 5. místě a letos se neumístila.

...
Autor: profimedia.cz

4. místo - Jennifer Aniston

Jennifer je absolutní hollywoodskou stálicí. Naposledy se v žebříčku umístila v roce 2011, a to na 3. místě s výdělkem 28 milionů dolarů. Letos se vrátila do top 5 s úctyhodnými 20 miliony dolarů. Sympatická herečka v současné době natáčí nový film, a tak se její fanoušci mají na co těšit.

...
Autor: profimedia.cz

5. místo - Emma Stone

Čtyřiadvacetiletá herečka se v hollywoodském světě teprve rozkoukává, ale přesto obsadila 5. místo. Emma si letos vydělala 16 milionů dolarů. K tomu jí dopomohla role ve filmu Gangster Squad – Lovci mafie, který právě běží v kinech. Božská Emma randí se svým hereckým kolegou Andrew Garfieldem, s kterým si zahrála ve filmu Spider-man.

...
Autor: profimedia.cz

V žebříčku nejlépe placených herců se umístili sestupně Robert Downey Jr., Channing Tatum, Hugh Jackman, Mark Wahlberg a Dwayne Johnson.