Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vanessa Hudgens: Být prostitutkou a brát drogy jsem chtěla být už od 12

25. července 2013 | 12:00

Každý sní v dětství o něčem jiném. Někdo chce být letuškou, jiný zase popelářem. Herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens (24) se přiznala k tomu, že vždycky chtěla být na drogách závislou prostitutkou.

A i když se většině z nás dětské sny nakonec nesplní, čtyřiadvacetiletá herečka měla štěstí. Stala se striptérkou a prostitutkou závislou na své každodenní dávce drog.

Samozřejmě ne ve skutečnosti. Jde o roli v novém filmu s názvem The Frozen Ground, kde si zahrála po boku slavného Nicolase Cage. Ztvárnila v něm sexy lehkou děvu Cindy Paulson.

"Vždycky jsem chtěla hrát hodně těžkou roli. Pamatuju se, že mi bylo asi dvanáct a už tehdy jsem říkala, že chci hrát prostitutku a být závislá na drogách," prozradila v rozhovoru pro magazín Heat herečka.

Čtyřiadvacetiletá Vanessa Hudgens svou vytouženou roli zdrogované striptérky a prostitutky dostala ve filmu The Frozen Ground.
Autor: profimedia.cz

Nejtěžší při natáčení filmu pro ni prý bylo tančení u tyče. "Srdce mi málem vyskočilo z hrudi, když jsme to natáčeli. Ona je to mladá holka, která se snaží nějak přežít. Je to určitě na nervy. A navíc ta scéna u tyče, u níž jsem tančila, byla položena níž, než muži sedící kolem. Ti seděli výš na stoličkách a já pod nimi tančila. Bylo to divné a velmi intimní," svěřila se Vanessa.